VIDEO: Taylor Swift razglašena za osebnost leta 2023!

Bila je huda konkurenca za TIME-ovo osebnost leta 2023, saj so bili zanjo med drugim nominirani Sam Altman, Barbie, Vladimir Putin in kralj Karel III., vendar je bila zmagovalka Taylor Swift!

Letos je bilo nominiranih devet osebnosti, od zvezdnikov do kontroverznih političnih osebnosti. Taylor je imela najbolj dominantno leto s svojo turnejo Eras, ogromnim svetovnim uspehom, podiranju rekordov v prenosih glasbe in še in še.

“Taylor Swift je postala TIME-ova osebnost leta 2023, ker je zgradila svoj lasten svet, ki je ustvaril prostor za mnoge, ker je svojo zgodbo spremenila v svetovno legendo, ker je prinesla veselje družbi, ki jo obupno potrebuje,” je pojasnil Time svojo izbiro. “V razdeljenem svetu, kjer preveč institucij propada, je Taylor Swift našla način, kako preseči meje in biti vir svetlobe. Nihče drug na današnjem planetu ne more tako dobro premakniti toliko ljudi. Doseganje tega podviga je nekaj, kar pogosto pripisujemo poravnavam planetov in usod, toda če preveč priznavamo zvezdam, ignoriramo njeno spretnost in moč.”

Preberi si tudi:
Taylor Swift, kralj Karel III. - Modna.si

Taylor Swift zavrnila Kralja Karla III.

Taylor Swift naj bi kralju Karlu III rekla “ne”. Kraljevi strokovnjak Omid Scobie v svoji novi knjigi ‘Endgame’ trdi, da je 33-letna pevka zavrnila ponudbo za nastop na…