Shakira nagrajena kot Billboardova prva latino ženska leta

Shakira bo nagrajena kot Billboardova prva latino ženska leta na njihovem prvem dvournem glasbenem dogodku “Latin Women in Music”.

46-letna glasbenica bo nagrado prejela zaradi svojih glasbenih priznanj in ustvarjanja priložnosti za latinskoameriške ženske v industriji. Shakira je prodala več kot 95 milijonov plošč po vsem svetu, zaradi česar je najbolje prodajana latino izvajalka vseh časov.

“Shakira je ultimativna ženska v glasbi. Po njeni zaslugi so latinskoameriške ženske po vsem svetu dobile moč za pisanje in izvajanje globoke osebne glasbe,” je povedala Leila Cobo, vodja Billboardove vsebine za Latin/Español.

“Povsem sama je ustvarila gibanje in je še danes bolj relevantna kot kdaj koli prej, z eleganco, globoko tradicijo vračanja in ogromnim talentom. Ona je definicija ženske v glasbi,” je nadaljevala Leila.

Shakira je bila dvakrat razglašena za najboljšo latino izvajalko desetletja po izboru Billboard in je prejela tri grammyje.

Dvourna glasbena specialka se bo zgodila 6. maja v Watsco Centru v Miamiju.

Preberi si tudi:
Shakira - Modna.si

Shakira z otrokoma zapušča Barcelono! Seli se v…

Shakira s svojima otrokoma začenja novo poglavje. 46-letna pevka, ki se trenutno zelo javno razhaja z bivšim Gerardom Piquejem, je razkrila, da zapušča Barcelono in se seli v…