VIDEO: Adele in James Corden s solzami v očeh v zadnji epizodi Carpool Karaoke

James Corden bo ta petek, 27. aprila še zadnjič vodil svojo pogovorno večerno oddajo The Late Late Show With James Corden, še pred njo pa je bila na spletu objavljena zadnja epizoda priljubljenega glasbenega segmenta karaok v avtu “Final Carpool Karaoke”.

Voditelju se je v avtu pridružila Adele, ki je že pela karaoke v avtu z Jamesom leta 2016, le da sta tokrat zamenjala vlogi in je Adele peljala voditelja v službo.

Adele je priznala, da ni ravno najboljša voznica, kar je James vedel in bil zaradi tega tudi malo prestrašen, ker ga bo ona vozila. “Pravzaprav nisem briljantna voznica. Prav tako ne morem peti, ne da bi zaprla oči,” ga je v šali posvarila, preden se je skoraj zaletela med izvozom iz njunega dovoza.

Prijatelja sta proti koncu postala zelo čustvena, ko je Adele govorila o tem, kako zelo sta ji James in njegova žena pomagala med njeno ločitvijo od bivšega moža Simona Koneckija. Pojasnila je, da je po tem, ko sta se s Jamesom več ur pogovarjala o tem, kako se je spopadal s stvarmi, ki jih je imenoval “službene stvari, internet”, napisala svojo himno “I Drink Wine.” Dobil je solzne oči, ko je razmišljal o tem, kako se je počutil ob tej pesmi, ko mu jo je prvič zaigrala.