Domov » Lepota & zdravje » Si za joga vikend oddih?

Si za joga vikend oddih?

Lepota & zdravjeZdravje
Si za joga vikend oddih?
📷 Envato Elements

Spomladanska utrujenost? Ne, hvala!

Ali vaši dnevi postajajo prenaporni? Toliko dela v službi in doma, vi pa ne najdete prave energije, da bi vse postorili? Se vas loteva občutek nemoči, izčrpanosti in morda tudi kakšna bolezen?

Za trenutek ustavite svoj prenatrpan urnik in naredite nekaj zase. Vzemite si čas za sprostitev in obnovite svoje zaloge energije v objemu prečudovite narave na Cerknem, kjer se srečata romantika in nostalgija.

Rezervirajte si datum od 10. do 12. maja 2019 / Kraj: Hotel Cerkno

V podaljšanem vikendu se boste naučili osnov tradicionalne hatha joge in izkusili njene učinke.

Joga 4x na dan, predavanja, odlična hrana in obilo pozitivne energije.

Prečistite, nahranite in okrepite svoje telo in si zagotovite čisto in sijočo kožo, pomlajeno telo, umirjeno prebavo in neomejene zaloge energije.

Program je namenjen vsem, tako začetnikom kot izkušenim jogijem. Vabljeni v objem narave.

(Narayana)

Z jogo nad utrujenost!

Zakaj se spomladi pojavi pomanjkanje energije?

Življenjski stil in različni letni časi v naših telesih puščajo sledi, ki se v obliki odpadnih snovi – strupov zadržujejo in zalepijo na organe ter stene prebavil. Ko se strupi dodobra nakopičijo in močno zasidrajo v naše telo, začnejo počasi vplivati na našo vitalno, življenjsko energijo, odpornost in celično presnovno energijo, kar povzroči utrujenost in lahko tudi bolezen. Bolezen lahko predstavlja prizadevanje narave za odpravo strupov iz telesa, zato ravno spomladi tako pogosto zbolimo.

Zakaj je ravno prečiščevanje telesa tako pomembno?

Joga pravi, da naše naravno ravnovesje sestavljajo zdravje, sreča in notranji občutek dobrega počutja. Zdravje opredeljuje kot telo brez toksinov, miren um, mirna in srečna čustva, učinkovito izločanje odpadkov in normalno delovanje organov.

Za optimalno delovanje telesa lahko poskrbimo z rednimi prečiščevalnimi rituali.

Ko je telo prečiščeno, lahko energija teče gladko, kot reka. Drugače pa energija samo kaplja.

V spomladanskem času, ko je zunanja temperatura že nad 20ºC in jeseni, ko je še toplo, priporočamo intenzivno prečiščevalno in razstrupljevalno večdnevno kuro, ki bo iz vašega telesa izluščila nečistoče in preprečila razvoj mikrobov.

Že znani mislec Swatmarama, avtor velike knjige o jogi Hatha Yoga Pradipika, je v svoji razlagi joge obširno razložil, da je pred začetkom resne meditacijske prakse potrebno prečistiti telo, njegove elemente, energijske kanale, prano, marme in čakre. Šele takrat, ko energija nemotene teče, smo pripravljeni na meditacijo – to je bistvo učenja hatha joge.

(Narayana)

Pričetek programa v petek, 10.5.2019 zvečer. Priporočamo prihod med 16.00-17.00. Program se prične ob 17.30.

REZERVACIJA IN PLAČILO:

Celoten paket: 299 eur

  • Rezervacijo potrdite s plačilom prvega obroka v višini 105 eur.
  • Preostanek v višini 195 eur poravnate ob prihodu.

OPOZORILO: Število mest je omejeno, saj se želimo posvetiti vsakemu posamezniku. Naš predlog – prijavi se čimprej in si zagotovi svoje mesto!

 

REZERVACIJE:

E: info@narayana.si

T: 070 / 852 – 696

Več info: narayana.si