Domov » Lepota & zdravje » TA vsakdanji lepotni izdelek je skrivnostni povečevalec ustnic

TA vsakdanji lepotni izdelek je skrivnostni povečevalec ustnic

Lepota & zdravjeNega
TA vsakdanji lepotni izdelek je skrivnostni povečevalec ustnic
📷 Quay Australia / Instagram

Skrivnostnega povečevalca ustnic imaš zagotovo tudi ti že doma!

Polne in sočne ustnice so želja večine med nami. Če nisi ena izmed tistih srečnic, ki bi se s takimi ustnicami rodile, polnila pa ne pridejo v poštev, potem boš navdušena nad današnjim odkritjem!

Ustanoviteljica lepotne znamke Caudalie, Mathilde Thomas pravi, da kremo za okoli oči pogosto nanese na ustnice. Hm, se tudi ti sprašuješ zakaj?

Elegantna gospa s popolno kožo brez por pojasnjuje: “Struktura kože okoli oči je zelo tanka, tako kot tudi na ustnicah. Krema za okoli oči je formulirana tako, da dobro poskrbi za tanko plast kože, saj ne vsebuje parfuma, v njej pa je ogromno sestavin, ki so namenjene najbolj občutljivi koži.” Z drugimi besedami, tako kot krema za okoli oči napne in izboljša kožo na tem področju, povsem enako deluje tudi na ustnicah.

“Na predelu okoli oči in ustnic ženske najprej opazimo prve gubice. Struktura kože na teh dveh področjih je enako zgrajena, zato bo krema, ki jo nanašaš okoli oči enako učinkovita tudi okoli ustnic,” dodaja Mathilde. Sama tudi pravi, da ji je tekstura krem za okoli oči ljubša od balzamov za ustnice, poleg tega pa so kreme še polne pomirjujočih in učvrščevalnih sestavin, ki nežno nabreknejo ustnice in preprečujejo gubice.

In tudi uporaba je zelo preprosta – svojo najljubšo kremo za okoli oči s prstancem vsako jutro in vsak večer pred spanjem preprosto nanesi na območje okoli ustnic. “Kremo za okoli oči lahko naneseš tudi okoli ustnic za maksimalne koristi ali pa samo na linije smejalnih gubic,” svetuje Mathilde.

Enostaven in genijalen trik, ki ga preprosto moraš poskusiti! 💋