Sofia Vergara pri 45-ih letih za ‘fotošuting’ odvrgla vse krpice!

Sofia Vergara je živi dokaz, da so leta zgolj številka!

“Tukaj je ženska, stara 45 let, ki si upa pokazati svoje telo,” je Sofia Vergara komentirala svoje golo poziranje pri 45-ih letih za naslovnico ženske revije Women’s Health. “Zdaj ni več tako kot včasih, ko so bila na njih le mlajša dekleta.”

Vendar pa se ni vedno počutila tako. Igralka je priznala, da nikoli ni bila ljubiteljica golega kopanja, gledanja televizije brez oblačil ali pa zapuščanja doma brez ličil. Njen mož Joe Manganiello ji je že na začetku njune zveze povedal, da mu je zelo všeč, da je vedno urejena. “Imel je punce, ki so bile cele dneve v trenerki in brez ličil. In ne mislim, da je s tem kaj narobe. To je super! Vendar sem sama odraščala na drugačen način: Sprejmi samo sebe, vendar bodi tudi boljša različica same sebe.”

Igralka je v intervjuju tudi razkrila, da ji je njena ekipa pred ‘fotošutingom’ poslala kar nekaj inspirativnih fotografij s pozami za prihajajoče fotografiranje. “Na vseh fotografijah so bile visoke manekenke, ki so z eno roko prekrivale svoje prsi, ampak sama komajda prekrijem prsi z obema rokama. Nosim trojni D! Moje prsi so naravne in rodila sem otroka. Z eno roko komaj prekrijem bradavičke,” je bila odkrita zvezdnica.

Igralka je priznala, da je pred fotografiranjem hodila na fitnes. “Joe je zgradil zelo lepo telovadnico v hiši, zato nimam nobenih izgovorov,” je dejala Vergara in dodala, da tri do štirikrat na teden sodeluje s trenerjem Megaformerja. “Ne gre za mišice ali izklesan trebuh. Sama nimam trebušnih mišic, ker ne potrebujem popolnega telesa kot ga imajo supermodeli. To bi zahtevalo preveč truda.”