Soigralci spregovorili: “Mariah Carey ima nore zvezdniške zahteve!”

Mariah Carey rada ustvarja dramo in v večini primerov nimamo popolnoma nič proti temu. Vendar pa je šla tokrat pevska diva kljub vsemu malenkost predaleč. Te zanima, kaj je o njenem zvezdniškem obnašanju razkrili eden od njenih soigralcev in kakšne nore zahteve ima?

Mariah se bo pojavila v prihajajoči komediji Kletna ruleta (“The House”), v kateri igrata med drugim tudi Will Ferrell in Amy Poehler. In čeprav so oboževalci navdušeni, da se bo pevka zopet pojavila na velikem platnu, pa je imel njen soigralec Rob Huebel povsem drugačno reakcijo glede dela z njo.

“Noro je bilo. Slišal sem, da je na prizorišče snemanja prišla s štiriurno zamudo, ko pa je šla v svojo prikolico pa je nemudoma prišla ven in začela komandirati: “Hm, najprej, v moji prikolici morajo biti samo bele vrtnice … nekdo mora iti po bele vrtnice,” je razkril igralec. Vrtnice pa sploh niso bile edina stvar, ki jo je zahtevala MiMi. Huebel je razkril tudi, da je pevka v svoji prikolici zahtevala tudi plišaste ovčke. In ne, tudi to še ni vse.

Želela je nastopati z drugačno pesmijo, kot s tisto, za katero je bila najeta, da jo posname za film. Za češnjo na vrhu torte pa je diva želela celo spremeniti scenarij filma. “Prišla je in rekla ‘Nočem tega. Menim, da mojega karakterja ne bi smeli pokončati strelski naboji. Kaj pravite, da bi jih preusmerila, tako kot Čudežna ženska (“Wonder Woman”)?'” je razkril Huebel. “Scenaristi so ji razložili ‘Mariah, nimamo časa za to … plačali smo ti ogromno denarja. Tukaj boš le en dan. Nimamo časa za prepiranje s tabo. Samo naredi to.'”

To pa je diva! Ampak, očitno je to Mariah-in svet in mi samo živimo v njem. Smo pa veseli, da jo bomo zopet lahko videli v filmu, ki bo platna kinematografov ugledal 29. junija. Spodaj si lahko ogledaš zabaven napovednik…