fbpx

Spar Slovenija postal partner šova MasterChef Slovenija – najbolj priljubljene kuharske oddaje pri nas!

Na televizijske zaslone se drevi vrača oddaja MasterChef Slovenija, ki velja za najbolj priljubljeni kuharski šov v Sloveniji. Letošnja sezona prinaša nekaj novosti, med njimi tudi to, da je po novem partner oddaje postalo trgovsko podjetje Spar, ki bo s širokim naborom izdelkov poskrbelo, da bodo tako jedi tekmovalcev kot tudi domače kulinarične kreacije gledalcev pripravljene z užitkom in iz kakovostnih sestavin.

Pestra ponudba kvalitetnih izdelkov iz SPAR-a - Modna.si
Pestra ponudba kvalitetnih izdelkov iz SPAR-a

V Sparu so se za sodelovanje odločili, saj verjamejo v sporočilo kuharskega šova MasterChef Slovenija, ki ne le spodbuja kuhanje in ljubezen do kuhanja, ampak tudi poudarja pomen uporabe kakovostnih sestavin. V podjetju so prepričani, da je kuhanje lahko izjemno zabavno in da vsak posameznik lahko postane pravi mojster v svoji domači kuhinji. V Sparovih

Police založene z raznolikimi izdelki iz SPAR-a - Modna.si
Police založene z raznolikimi izdelki iz SPAR-a

trgovinah je kupcem vedno na voljo široka ponudba kakovostnih izdelkov, ki gledalcem in vsem ostalim omogočajo, da si tudi doma pričarajo okusne kulinarične mojstrovine, ki jih občudujejo v oddaji.

Poleg tega je MasterChef Slovenija oddaja, ki povezuje družinske člane ter ustvarja prijetne trenutke, ko se vsi zberejo pred televizijskim zaslonom in navdušeno spremljajo kuharske podvige tekmovalcev. V Sparu  se zavedajo pomembnosti preživetega časa v krogu družine in spodbujajo tudi k skupnemu kuhanju. Da pa bodo kuharski izzivi izvedljivi, bodo v njihovih letakih in na njihovi spletni strani redno objavljali tedenske recepte, ki jih bodo pripravljali tekmovalci v oddaji. Recepti bodo na voljo na https://www.spar.si/jedel-bi/masterchef. Vse originalne sestavine pa kupci najdejo v Sparovih trgovinah.