Spoznaj mlado podjetnico, ki je za obnovo svojega privatnega letala plačala 5,5 milijona dolarjev

Že en sam bežen pogled na Instagram profil Sandre Corinne Kinzl, izvršne direktorice podjetja SCK Aviation, razkrije, da je ljubiteljica vsega črnega. Od črnih luksuznih torbic, dodatkov, avtomobilov in celo filtrov, podjetnica s sedežem med Avstrijo in Nizozemsko živi fascinantno monokromatsko življenje. V ospredju pa je brez dvoma njeno edinstveno, črno privatno letalo, vredno 21 milijonov dolarjev.

Popolnoma črn, po meri izdelan G450 Gulfstream je bil razkrit za ogled na YouTube kanalu Prop Clear. Sandra v videu pojasni, da ni ljubiteljica usnja, saj se ji zdi staromodno, zato sedeži niso usnjeni, poleg tega pa zanjo letenje v stilu ali privatno letenje ne pomeni bež ali bele notranjosti, zaradi česar se je odločila za povsem črno notranjost, kot tudi zunanjost.

Lakiranje zunanjosti v mat črni barvi s sijočimi črtami naj bi bilo tudi najdražje lakiranje, ki je bilo kdajkoli opravljeno na G450, saj naj bi stalo kar 500.000 dolarjev.

In kdo sploh je Sandra Kinzl? Sandra je strokovnjakinja za letalstvo in podjetnica, ki s svojim zasebnim letalom utira nov val prilagajanja za svoje podjetje SCK Aviation. Svetovalno podjetje pomaga premožnim kupcem najti pravo letalo, ga prenoviti po okusu in zagotoviti pravega operaterja, ki ga bo upravljal. Poslovna ženska obožuje letala in dizajnerske torbice – očitno vse v črni barvi. Od Chanela, Diorja, Bottege Venetta, Hermesa in Balenciage je na njenem profilu na Instagramu veliko mode in letalstva.