Christina Milian o sporu z Jennifer Lopez

Christina Milian se spominja časa, ko je napisala enega od uspešnic Jennifer Lopez.

Če ne veš, je 41-letna Christina zaslužna za pesem “Play” 54-letne dive. Njen glas lahko slišimo tudi v končni različici pesmi, vendar Christina ni bila omenjena kot so-izvajalka pesmi.

Zaradi tega so se nekateri spraševali, ali sta zvezdnici v sporu. Več kot dve desetletji po premieri hita “Play”, Christina zdaj pojasnjuje situacijo.

Za Page Six je Christina zelo jasno povedala, da ji je všeč Jenniferina izvedba pesmi “Play”.

“Roko na srce, razturala je. Tako dobra je. Obožujem to pesem,” je rekla. “In nisem mogla verjeti, da sem pri 19-ih letih napisal pesem za J. Lo.”

Povedala je tudi, kako je nastala pesem in pojasnila, da je bila napisana približno ob istem času kot njen singel “AM to PM”. Zelo hitro jo je napisala.

“In pomislila sem: ‘To se sliši preveč enostavno,'” se spominja. “V tistem trenutku je bilo preprosto prelahko pisati. Pesem sem napisal v približno 15-ih minutah in zame je bila šala, ker sem šele začela postajati tekstopiska.”

Christina je dodala, da jo je pograbila Jenniferina ekipa in da je morala sodelovati z njimi, da so izpopolnili pesem med snemanjem.

Kaj pa njen glas v pesmi? To sploh ni problem za Christino, ki meni, da “ni nič drugače kot ko ima Michael Jackson v pesmih pevce v ozadju ali Britney Spears.”

“Iz tega je narejena glasba. Želite mešanico glasov. Po mojem so zaradi tega pesmi boljše,” je pojasnila.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez po 9-ih letih izdaja novi samostojni album

Jennifer Lopez naznanila vznemirljivo novico. V ponedeljek, 11. septembra je Billboard potrdil, da bo 54-letna glasbenica izdala nov album z naslovom This Is Me… Now, kar bo pomenilo…