Domov » Moda & stil » Spoznaj nov način nošenja srajce, ki ga boš vsekakor želela posnemati!

Spoznaj nov način nošenja srajce, ki ga boš vsekakor želela posnemati!

Moda & stil
Spoznaj nov način nošenja srajce, ki ga boš vsekakor želela posnemati!
📷 Profimedia

Ženska srajca je zelo vsestransko oblačilo, saj jo lahko kombiniraš s čimerkoli želiš in vsak stajling z njo bo v trenutku izgledal bolj elegantno. Lahko jo oblečeš zraven krila iz jeansa, kratkih bombažnih hlač ali kavbojk, daljšo različico pa zraven usnjenih pajkic.

Zelo verjetno srajce vedno nosiš na en in isti način, zato ti danes predstavljamo novega, ki je trenutno zelo v trendu in bo zagotovo tudi v začetku jeseni (ko zunaj še ni tako hladno). Nov način nošenja ženske srajce je navdušil že pevko in igralko Zendayo ter nemško manekenko in influencerko Mandy Bork, zagotovo pa bo tudi tebe!

Torej, izberi svojo najljubšo srajco z gumbi in hlače ali krilo z visokim pasom. Nato, namesto da srajco zatlačiš za pas, odpni nekaj spodnjih gumbov, da razkriješ delček gole kože v pasu.

Zelo elegantno, se strinjaš? To je hiter in enostaven način, kako strogo srajco narediš v trenutku bolj lahkotno in igrivo.

In če se sprašuješ, ali lahko srajco tudi ti tako nosiš, čeprav nimaš takšnega telesa kot 22-letna Zendaya, je odgovor absolutno da! Ključen pri tem videzu je spodnji del z visokim pasom, saj te optično nekoliko zoža, poleg tega pa sama določiš, koliko kože boš razkrila.

Imej pa v mislih, da takšen način nošenja srajce najbolje izgleda z voluminoznimi spodnjimi deli, saj se odpeta srajca z njimi zelo lepo poveže. Za razliko od skinny kavbojk ali ‘pencil’ kril.