Spregovoril maneken, ki ima letos prepoved udeležitve Met Gale 2024 zaradi svoje lepote

Eugenio Casnighi na letošnji Met Gali ne bo vzbujal pozornosti.

Maneken je razkril, da bi se prvotno moral udeležiti Met Gale 2024 v ponedeljek, 6. maja, na kateri bi bil zaposlen kot spremljevalec, vendar so ga nedavno odpustili zaradi pretirane pozornosti, ki je je bil deležen leto prej.

Medtem ko je na lanskoletni Met Gali vso noč pomagal Kylie Jenner, je resnično postal viralen, ker se je pojavil v ozadju Vogueovega prenosa v živo, ko je Emma Chamberlain intervjuvala Jennie iz skupine BLACKPINK.

@eugeni0_ Feel like i am late to the party 🥹 (last one) #metgala #metgala2023 #jenniekim #blackpink #kpop #kyliejenner #italianmodel #vogue #metgalafanpages #emmachamberlain #fypシ #fyp ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version – sped up 8282

V videoposnetku, ki ga je delil na svojem TikToku, je Eugenio razkril, da potem, ko je leta 2023 ponovno objavil videoposnetke in svoje fotografije in postal viralen, niso želeli, da bi se isto zgodilo letos.

“Nikoli nisem govoril o tem, ker sem imel pogodbo. Dovolj je smešno, odpustili so me in zdaj lahko govorim, kar hočem,” je povedal v svojem videu. “Odpustili so me, ker sem lani postal viralen.”

“V bistvu so rekli ‘Sebično si to naredil, zato ne moremo več dovoliti, da delate tam. Žal nam je,” je nadaljeval.

@eugeni0_ Well well well this is gonna be fun #metgala2024 #metgala2023 #metgala #jennie #kyliejenner ♬ original sound – Eugenio

Eugenio je povedal, da so mu lani povedali, da bo vso noč s Kylie in ji bo pomagal pri vsem, kar bo potrebovala.

“Smešno je, ker so me Met Gala in družba, ki je ne bom omenjal, odpustili. Želijo, da modeli delajo na rdeči preprogi, želijo, da so ljudje opaženi. Dobesedno so mi rekli: ‘Izbrali smo te, ker si nam všeč bolj kot drugi, da si s to zvezdnico’,” pravi. “Toda ko so ljudje fotografirali pravo zvezdnico, ne mene, dejansko zvezdnico, kot je Kylie Jenner, in sem bil jaz poleg nje, sem se seveda znašel na fotografiji in okrivili so mene. Rekli so: ‘Sami ste si to naredili, zato ne želimo več delati z vami.'”

Eugenio je delil še dva dela v ločenih videoposnetkih, pri čemer je povedal, da letos velja novo določilo, da modeli po dogodku ne smejo deliti ničesar v zvezi z Met Gala na svojih družbenih omrežjih. Razkril je tudi znane osebnosti, ki so bile zelo prijazne, med njimi Billie Eilish, Blake Lively, Kylie Jenner, Kim Kardashian in Gigi Hadid.

@eugeni0_ Replying to @reneee so here pt. 2 #metgala2024 #metgala #jennie #kyliejenner #fypシ゚viral ♬ original sound – Eugenio

@eugeni0_ Pt. 3 is here #metgala #kyliejenner #fypシ゚viral ♬ original sound – Eugenio