VIDEO: Madonna z zadnjim koncertom na svoji svetovni turneji podrla rekord!

Madonna ve, kako se publiki streže. Svojo svetovno turnejo je zvezdnica zaključila v Braziliji z več kot milijonom ljudi na plaži.

Brezplačnega koncerta na znameniti plaži Copacabana v Riu de Janeiru se je po poročanjih udeležilo 1,6 milijona ljubiteljev Madonne. In bil je popoln spektakel! V nekem trenutku se je ogromna množica dejansko tako uskladila, da je v en glas zapela “Like A Virgin”.

Zadnji večer njene turneje, ki se je oktobra lani začela precej klavrno, se je izkazal tudi za njen pomemben mejnik. Morje oboževalcev Ria je podrlo prejšnji rekord za največji Madonnin koncert, ki je znašal “pičlih” 130.000 obiskovalcev za njen pariški nastop leta 1987.

Na podoben način so Rolling Stonesi leta 2006 pretresli isto plažo z 1,2 milijona oboževalcev, Rod Stewart pa je leta 1994 na novoletni večer izvedel največji brezplačni rock koncert doslej, ki se ga je udeležilo 4 milijone ljudi.

Naj spomnimo, Madonnina turneja bi se morala začeti lansko poletje, a so jo morali preložiti, ko je skoraj umrla zaradi okužbe. Turnejo je nato začela nekaj mesecev pozneje.