fbpx

Spremljevalni plesalec preprečil, da bi Beyoncé pokazala preveč

Beyoncé bi med nedavnim koncertom na njeni Renaissance turneji skoraj doživela modni spodrsljaj in razkrila preveč, vendar je spremljevalni plesalec to opazil in profesionalno rešil zadevo.

41-letna pevka trenutno promovira svoj album Renaissance, ki je prejel grammyja in že od samega začetka turneje na nastopih nosi osupljiva oblačila.

Vendar pa ji je eden od njenih videzov med nastopom v Nemčiji malo ponagajal. Posnetek nje in njenih plesalcev, ki so profesionalno rešili zadevo, ne da bi pevka pokazala preveč, se je zelo hitro razširil po spletu.

Posnetek, ki kroži po TikToku, je v dveh dneh zbral že več kot 22 milijonov ogledov. Na njem Beyoncé poje “Break My Soul”, oblečena v bleščečo roza obleko z izrezom pri prsih in razporki do vrha stegen.

Sredi nastopa je izgledalo, kot da bo njena dojka skočila iz obleke. Levo in desno od nje sta bila v tistem trenutku soplesalca Laurent in Larry Bourgeois – dvojčka, ki sta svetu poznana pod imenom Les Twins. Laurent je v ritmu skočil pred njo in ji s potezo namignil, naj si z roko malo zakrije oprsje. Beyoncé je z nastopom nadaljevala kot absolutna profesionalka.

@byseyn Damn he did it so smooth 💯 #lestwins#beyonce#blueivy#renaissance#renaissancetour#breakmysoul#hamburg @Beyoncé ♬ original sound – Seyn