Sta si Meghan Markle in princ Harry že premislila glede življenja v Kanadi?

Vse bolj glasne so govorice, da si Meghan Markle išče osebnega agenta, zaradi česar naj bi se s princem Harryjem posledično želela letošnje poletje preživeti več časa v Los Angelesu, kjer živi tudi Meghanina mama Doria Ragland.

“Na spletu sta začela gledati domove in se trenutno pogovarjata z različnimi varnostnimi ekipami. Želita videti, ali je selitev tja sploh možna,” je za InStyle razkril bližnji vir. “V L.A.-ju sta stopila v stik z ljudmi in poskušata sestaviti lokalno ekipo.”

Meghan bi že lahko imela v mislih svojo ekipo. Konec koncev je njena mama domačinka v L.A.-ju, Meghan pa tudi nikakor ni tujka tam, saj se je rodila v predmestju parka Canoga. Medtem ko Meghan in Harry še nista objavila uradne izjave o tej zadevi, vir pravi, da je veliko sproščenih pogajanj, saj mora biti dovolj prostora za varnost in osebje. Poleg tega želi Meghan imeti dovolj prostora za delo in igranje.

“Meghan bi rada sestanke opravila v hiši ter tudi gostila prijatelje in se zabavala. To sta dve stvari, ki sta ji najbolj pomembni,” dodaja vir.

Ob objavi, da se umakneta od kraljevih obveznosti, sta Harry in Meghan omenila, da bosta svoj čas razdelila med “Anglijo in Severno Ameriko”. Poglej, v kakšni graščini trenutno živita s svojim sinom Archijem v Kanadi.