Stajliš osnovni dodatki, ki jih potrebuje vsaka modna popotnica

Kot so elegantna sončna očala, hude slušalke,…

Obvezno sezuvanje, zamude letov in neskončne vrste pred varnostnimi pregledi. Potovanje je lahko tudi zelo naporno, ampak če medtem izgledaš hudičevo dobro, potem je vse skupaj lažje.

Sploh ni pomembno, ali boš letela v Dominikansko ali v London, moda na letališču mora biti lahkotna. In kaj loči resnično elegantno ‘jetsetterko’ od ostale množice? To je 5 stajliš osnovnih dodatkov, ki jih nikar ne pozabi doma.

Koža na obrazu naj bo dobro navlažena…

Ne glede na to, s kakšnim letalom letiš, v vsakem lahko večurni polet spremeniš v medzračni spa. Ko se luči zatemnijo (če letiš ponoči), zavzemi ležeči položaj, na obraz pa si položi kolagensko masko v krpici/lističu in se sprosti ter prepusti, da maska opravi svoje delo. Maske, ki jih ni potrebno spirati so idealne za takrat, ko si na poti, saj pri odstranjevanju ni nobene packarije. V primeru, da letiš podnevi, pa se boš morda morala sprijazniti z nekaj čudnimi pogledi, vendar se nikar ne oziraj na to, saj je veliko bolj pomembno to, da bo tvoja koža na cilju izgledala čudovita.

…in vse ostalo.

Tvoj obraz kar sije od zdravja, koža na preostalem delu telesa pa izgleda izsušena. Vedno imej pri roki serum, ki vsebuje vitamin C (najljubša ‘anti-aging’ sestavina dermatologov) in ga obilno nanesi na vrat, roke, obnohtno kožico in celo na konice las.

Izgledaj brezhibno tudi po 12-urnem letu.

Prispeli ste na cilj, tvoje oči pa so rdeče kot od angora zajca, saj celo noč nisi mogla zatisniti očesa. Brez panike, še vedno lahko izgledaš kot supermodel v prostem času, če si boš nadela najbolj modna in elegantna sončna očala. Najbolje izgledajo preveliki modeli, ki zakrijejo popolnoma vse znake ‘jetlag-a’. Nadeni si jih že na avionu, potem pa čimprej najdi lokal z močno kavo.

Investiraj v luksuzne plasti.

Bolj ohlapna oblačila, ki so odlična za plastenje ti bodo prišla še kako prav med letom, ko te zna malo zahladiti. Ko prideš na cilj, si jo ogrni preko ramen (ali pospravi v torbico) in začni z raziskovanjem novih krajev.

Prepusti se svoji najljubši glasbi in odmisli zunanji svet.

Jokajoči malček v 9 vrsti, smrčeči sosed ali zvok motorjev so lahko resnično moteči, ko si želiš malo sproščanja ali celo spanja. Že doma si naredi playlisto najljubše glasbe, ki jo na letalu poslušaj z najbolj stylish slušalkami (si že slišala za znamko Frends?).