Domov » Lepota & zdravje » Suhi šampon: Trik, ki bo popolnoma preobrazil izgled tvojih las!

Suhi šampon: Trik, ki bo popolnoma preobrazil izgled tvojih las!

Lepota & zdravjeNega
Suhi šampon: Trik, ki bo popolnoma preobrazil izgled tvojih las!
📷 Marianna Hewitt

Suhi šampon je iznajdba, ki je rešil že marsikatero pričesko – saj veš tista zgodnja jutra, ko si na vsak način želiš iz neumitih las ustvariti lepo pričesko, ker enostavno nisi pri volji za umivanje in sušenje?

Slaba stran suhega šampona je bel prah, ki kar noče in noče z las tudi potem, ko si jih že temeljito razčesala in posledično naredi tvoje lase puste na izgled. Obstaja pa še ena stvar, ki nas moti še precej bolj – da konice las po nanosu suhega šampona izgledajo suhe in skrepane.

Kaj pa če ti povemo, da obstaja trik, s katerim bodo tvoji lasje drugi (ali celo tretji) dan po umivanju izgledali lepi, sveži in polni življenja od korena do konic? Frizerji pravijo, da je to še kako možno! Trik je le v tem, kako uporabiš suhi šampon na laseh.

Skrivnost, s katero bodo tvoje konice tudi po nanosu suhega šampona svilene in hidrirane je, da pred nanosom suhega šampona nanje naneseš malo olja ali seruma za konice, počakaš kakšno minuto, da se vpije, nato pa svoje lase »umiješ« s suhim šamponom.

Na ta način bodo tvoji lasje izgledali sijoči in navlaženi, hkrati pa bodo imeli tudi malo teksture.

Čeprav se sliši prelepo, da bi bilo res, na našo srečo ni, saj ta trik dejansko deluje! Poskusi ga naslednjič, ko se ti ne bo dalo (ali ne boš imela časa) umivati las.