Prisrčne živali, ki bi jim vsekakor morala slediti na Instagramu

Ali niso simpatični?

V digitalnem svetu, v katerem živimo danes, lahko vsakdo postane zvezda na Instagramu – vključno s tvojimi hišnimi ljubljenčki. Pravzaprav so nekateri profili z največ sledilci v lasti živali oziroma njihovih lastnikov.

Če bi rada domači strani na Instagramu dodala nekaj simpatičnosti, potem začni slediti spodnjim živalicam. Obljubimo, ne bo ti žal!

Pumpkin

Pumpkin je bila stara komaj 1 mesec, ko je padla z drevesa in si zlomila nogo. Njena rakunska mama se ni nikoli vrnila po njo – danes pa ji gre bolje kot kdajkoli prej in uživa v vsaki minuti s svojo človeško mamo Lauro ter dvema pasjima sorodnikoma Oreom in Toffee.

Norbert

Norbert je 10-letni terapevtski pes, ki živi v Los Angelesu. Najbolj je znan po svojih sposobnostih, da nariše nasmeh na obraz vsem, ki jih sreča – in vsem, ki spremljajo njegove dogodivščine na družabnih omrežjih.

Jill

leta 2012 je Jill med orkanom Isaakom padla z gnezda in človeška mama jo je pripeljala noter, da bi ji nudila začasno zavetje pred nevihto. Ni treba posebej poudarjati, da je “začasno” zavetišče postalo stalni dom … in Jill je postala zvezdnica družbenih medijev.

Hamilton

Preden je Hamilton zaslovel na Instagramu, je bil pravzaprav del kolonije divjih mačk. Zdaj, ko se je naselil v svoj novi ljubeči dom, pa je znan po svojih popolnih “brkih”.

Reagan

Reagan je avstralski labradoodle in je že sam po sebi smešno simpatičen, ampak posnetki, ki jih dela njegova človeška mama z njegovimi človeški brati in sestrami pa so še bolj simpatični.

Lionel

Lionel je resda bodičast, ampak tudi zelo simpatičen. Njegova človeška mama Anna ga je pogosto nosila v torbicah po Charlestonu v Južni Karolini, hitro pa je postal prljubljen tudi na Instagramu in ljudje ga pogosto prepoznajo.

Tuna

Tunova mama Courtney se je leta 2010 zaljubila v pasjo mešanico čivave in dachshund-a, ko je bil star komaj 4 mesece – in ko mu je leta 2012 ustvarila Instagram profil se je vanj zaljubil tudi ves svet.

Lizzie in Ally

Kaj je lepšega od enega velikega, prisrčnega zlatega prinašalca? Dva neločljiva najboljša prijatelja zlata prinašalca. Dokaz je na njunem Instagram profilu.

Waffles

Poleg tega, da svoje sledilce nenehno zabava s smešnimi obdelanimi fotografijami, je bil maček Waffles leta 2017 s strani Forbesa imenovan tudi za enega od TOP 10 najbolj vplivnih hišnih ljubljenčkov.

Mr. Poof

Spremljaj Mr. Poofa, ki se ponaša s svojo čudovito zeleno barvo in neverjetnim talentom: ta zgovorna skobčevka je znana po sposobnosti, da se smeje, klepeta in celo žvižga.

Venus

Venera, “mačka z dvema obrazoma”, je na internetu slavna že nekaj let zahvaljujoč svojemu zanimivemu in edinstvenemu dvobarvnem obrazu.

Loulou

Loulou je znana po tem, da odlično pozira s svojimi številnimi živalskimi prijatelji, med katerimi so race, piščanci, zajci in ostali.

Melvin

Ne le, da ima Melvin osupljiv siv kožušček (in čudovit bel nos!), ampak ima tudi enako osupljivo prijateljico zajklo po imenu Bianca.

Louboutina

Ne bi moglo biti bolj prisrčno: Louboutina je znana po tem, da širi ljubezen po New Yorku tako, da daje svoje prepoznavne objeme vsakemu človeku, ki ga sreča.

Prissy in Pop

Prašičji ‘best frendici’ Prissy in Pop sta na Instagramu znani po tem, da nosita elegantne obleke in obiskujeta razrede s svojo človeško mamo, ki dela kot učiteljica. Sta pa tudi zvezdi otroške knjige “Prissy & Pop: Big Day Out”.

Ne spreglej pa tudi hišnih ljubljenčkov, ki imajo na Instagramu več milijonov sledilcev!

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry