Swarovski X SKIMS: Najbolj glamurozna kolekcija Kim Kardashian doslej!

Znamka SKIMS od Kim Kardashian je okrašena z dragulji!

43-letna zvezdnica je nedavno na svojem Instagramu razkrila, da bo njena blagovna znamka SKIMS – ki vključuje spodnje perilo, oblačila za oblikovanje in oblačila za prosti čas – lansirala bolj glamurozno linijo z novim sodelovanjem z znamko Swarovski.

Sodelovanje Swarovski x SKIMS vključuje dvodelne komplete, bodije in mrežaste raztegljive obleke — vse s svojim edinstvenim pridihom vključevanja nakita Swarovski. Nekateri izdelki imajo verižice za telo, medtem ko imajo drugi dragulje všite kar na samo tkanino.

“Zdi se mi, kot da resnično uteleša to, kar sem, v smislu, da je res preprosta, vendar imam potem to polno bleščečo žensko stran,” je o novi liniji za People povedala Kim.

Glamurozna in bleščeča kolekcija je bila lansirana 7. novembra na spletni strani swarovski.com in skims.com ter v peščici izbranih prodajaln po svetu.

Preberi si tudi:
10-letna North West si želi prevzeti znamki Skims in Yeezy - Modna.si

10-letna North West si želi prevzeti znamki Skims in Yeezy

North West ima velike načrte, da bo v modnem poslu sledila stopinjam svojih staršev Kim Kardashian in Kanyeja Westa. V novem intervjuju za revijo i-D je razkrila svoje…