Domov » Potovanja » TA enostaven potovalni trik ti pomaga, da na letališču prva dobiš prtljago

TA enostaven potovalni trik ti pomaga, da na letališču prva dobiš prtljago

PotovanjaZanimivosti
TA enostaven potovalni trik ti pomaga, da na letališču prva dobiš prtljago
📷 Decor8 Blog

Poskusi ga naslednjič, ko boš potovala z letalom…

Potovanja so ena izmed najboljših stvari, ki jih lahko počneš v življenju. Spoznavaš nove kulture, si ogleduješ raznolike pokrajine in preizkušaš okusne lokalne jedi.

Ampak, če obstaja ena stvar, kateri bi se večina ljudi na potovanjih najraje izognila, pa je čakanje na prtljago.

Po izstopu iz letala vedno vsi hitijo do tekočega traku s prtljago, potem pa običajno še kar lep čas čakajo na svoj kovček. Si ena izmed takšnih tudi ti? In kot nalašč tvoj kovček največkrat pride po tekočem traku med zadnjimi? No, od zdaj naprej bo to le še stvar preteklosti…

Obstaja genijalen trik, s katerim bo tvoja prtljaga po tekočem traku prišla prva oziroma vsaj med prvimi (če jih že več pozna ta trik).

Ko se boš naslednjič na letališču prijavljala na letalo (“check-in”), prosi zaposlenega, da tvojo prtljago označi kot “občutljivo” (“fragile”). Kovčke s takšno oznako običajno na letalo naložijo najkasneje, na drugem letališču pa jih posledično na tekoči trak naložijo najprej (poleg tega pa z njimi tudi lepše delajo in se ne obrabijo/uničijo tako hitro).

Kako enostavno in pametno! Ko boš naslednjič želela hitro priti do svoje prtljage, preprosto uporabi ta briljanten potovalni trik.