Ta vikend v ALEJO na nore avanture

Že komaj čakate poletje in iščete nove ideje, kako si popestriti toplejše dni? Potem je ALEJA pravo mesto za vas. Pridružite se jim na vikendu norih avantur ta petek in soboto, kjer vas čakajo neverjetni popusti in nepozabno dogajanje, ki ga bo popestril tudi DJ. Pripravite se na zabavno nakupovalno izkušnjo, kjer vas bodo navdušili s super popusti in ugodnostmi.

Na vikendu norih avantur v ALEJI se boste lahko prepustili raznoliki ponudbi trgovin in lokalov ter ujeli odlične ugodnosti. Odkrili boste najnovejše trende pomladnih kolekcij, ki vam bodo pomagale pri pripravi na prihajajoče sončne dni. V ALEJI boste našli vse, kar potrebujete: športna oblačila in opremo, modna oblačila, čevlje, nogavice, perilo, raznolike dodatke, kozmetiko in parfume po znatno nižjih cenah.

Vikend norih avantur v  ALEJI - Modna.si
Vikend norih avantur v ALEJI

Poleg bogate ponudbe izdelkov vas čaka tudi vznemirljiva nagradna igra »ALEJIN JACK«, kjer bodo med obiskovalce podelili kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak. Sodelujete tako, da preprosto prinesete račun o vašem nakupu k njihovem JACK-u, ki se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru. Z malo sreče si boste s pritiskom na gumb in zmagovalnim zvokom ter tremi enakimi logotipi ALEJE osvojili povrnitev nakupa na računu v darilnih bonih Desetak.