Si Meghan Markle želi postati naslednja Martha Stewart?

Zdi se, da je Meghan Markle odločena, da si bo ustvarila ime v industriji življenjskega sloga, in Martha Stewart je morda vplivala na izbiro njene nadaljnje kariere. Vojvodinja suseška je v zadnjih nekaj mesecih postopoma postavljala temelje za svojo novo blagovno znamko življenjskega sloga American Riviera Orchard.

Preberi si tudi:
Meghan Markle se je vrnila na Instagram!

Meghan Markle se je vrnila na Instagram!

Sedem let po tem, ko je zaradi kraljeve družine zaprla svoj osebni račun, se je Meghan Markle vrnila na Instagram. Vojvodinja suseška je svoj novi projekt American Riviera…

Omid Scobie, prijatelj zakoncev Sussex in avtor knjige “Endgame” je za The Independentom leta 2023 povedal, da ima Meghan morda celo načrte postati “naslednja Martha Stewart”.

Harper’s Bazaar poroča, da bo znamka prodajala kuharske knjige, prte, pogrinjke in prtičke. Meghan načrtuje tudi prodajo živil, kot so želeji, džemi, marmelade, namazi in maslo. Ponujala bo tudi kozmetiko, dišave in opremo za jogo ter vrtnarsko opremo. Kaj znano? Katalog blagovne znamke Marthe Stewart vsebuje iste izdelke. V nadaljevanju spoznajmo še nekatere druge največje znake, da si nekdanja članica kraljeve družine želi postati naslednja gurujka življenjskega sloga.

Blog: Martha je lansirala The Martha Blog leta 2007, tri leta preden se je Meghan začela potapljati prste v blogersko sceno. Vojvodinja suseška, ki je takrat delala kot manekenka in igralka, je začela blog The Working Actress, ki ga je vodila do leta 2012. Dve leti pozneje je začela še en blog, The Tig, ki je zaznamoval Meghanin vstop v življenjski slog. Tig je dobil ime po njenem najljubšem vinu in je bil prostor, kjer je zvezdnica delila svoja mnenja o hrani, življenju, potovanjih, lepoti in modi. Vsebine je objavljala na TIGu do leta 2017, leto po tem, ko je začela hoditi s princem Harryjem.

Kuharska knjiga: Martha je izdala že številne kuharske knjige, prav tako pa Meghan ni nobena novinka v kuharski sferi, saj je že na svojem blogu pisala o receptih. Kmalu po poroki s princem Harryjem pa je bil eden njenih prvih projektov kuharska knjiga “Together: Our Community Cookbook”, ki je slavil dejstvo, kako priprava obrokov združuje ljudi.

Preberi si tudi:
4 kuharske skrivnosti, ki smo se jih naučili iz kuharske knjige Meghan Markle

4 kuharske skrivnosti, ki smo se jih naučili iz kuharske knjige Meghan Markle

Verjetno si slišala, da je Meghan Markle nedavno izdala svojo prvo kuharsko knjigo, ki pa ni le zbirka zanimivih receptov, ampak tudi kuharskih skrivnosti. Kuharska knjiga Together: Our…

Perfekcionizem: “Sem manična perfekcionistka. In če ne bi bila, ne bi imela tega podjetja,” je Martha zatrdila v intervjuju za Oprah.com leta 2000. Podobno je za The Irish Sun povedala profesionalna analitičarka rokopisa Tracey Trussell, da je vojvodinjin rokopis pokazal, da “ima perfekcionistično žilico in željo po lepoti in lepih stvareh v življenju.”
Leta 2018 je Daily Mail poročal, da so Meghan označili za težavno, ker je dneve začenjala ob petih zjutraj in imela neverjetno impresivno delovno etiko, saj je imela neskončne ideje o tem, kako najbolje izkoristiti svoj položaj v kraljevi družini. Martha se je medtem soočala s podobnimi obtožbami in je v odgovor povedala: “Zahtevnost je dobra. Vsi potrebujemo delovno etiko. Delam 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ne pričakujem, da bodo vsi to počeli, nekateri pa bi morali.”