Domov » VIP » TA zvezdnica serije The Hills je zavrnila Leonarda Dicapria

TA zvezdnica serije The Hills je zavrnila Leonarda Dicapria

VIP
TA zvezdnica serije The Hills je zavrnila Leonarda Dicapria
📷 Profimedia

V priljubljeni seriji The Hills, katere nove epizode lahko trenutno gledaš vsak ponedeljek na televizijski mreži MTV, nastopa zvezdnica, s katero si je Leonardo Dicaprio želel preživeti noč, vendar ga je ona zavrnila.

Pred približno desetimi leti je bila Whitney Port v klubu skupaj s svojo najboljšo kolegico Andreo Cuttler. “Že dolgo si želim povedati ljudem to zgodbo,” je začela razlagati Whitney. “Zdi se mi, da kadarkoli jo povem prijateljem, mi nihče ne verjame.”

Na svojem podcastu, na katerem je gostovala Whitney, je Andrea opisala, kaj se je zgodilo: “Leo je prišel do tebe in povedal, da je pred enim tednom zamudil epizodo. Ti pa si bila kot ‘Ali mi želi povedati, da gleda serijo The City’? To je zelo čudno, ampak tudi neverjetno … Spomnim se, ko sem sama plesala na plesišču, ker si ti v kotu govorila z njim, jaz pa nisem želela motiti, niti nisem mogla oditi.”

“Zdi se mi, da sem takrat postajala opita,” je dodala Whitney. “Ne spomnim se … to je takšna sramota.”

Whitney je nato potrdila, da sta z Leom imela “BBM razmerje približno šest mesecev.” BBM pomeni Blackberry Messenger, ki je uporabnikom Blackberryja omogočil, da lahko takoj pošljejo drug drugemu besedilo. Nato pa je Whitney še razkrila, da jo je Leo povabil na zmenek.

“Povabil me je k Teddyju, nato pa k sebi domov, jaz pa sem rekla ne. Bila sem preveč nervozna. Nikoli nisem bila z nekom za eno noč. Nisem želela biti sama z njim,” je dejala in nato še dodala: “Bil sem preveč nervozna, da bi to storila, potem pa sem izgubila priložnost in to je res eno od mojih večjih obžalovanj v življenju. Če se vam do zdaj nisem zdela kul, se vam zdaj zagotovo zdim!”

Whitney je od leta 2015 poročena s producentom Timom Rosenmanom, Leonardo DiCaprio pa je trenutno v zvezi z manekenko Camilo Morrone.