TAKŠNA stroga hišna pravila ima v svoji vili Kim Kardashian

41-letna Kim Kardashian živi v 60 milijonov dolarjev vredni vili v Hidden Hillsu v Los Angelesu, ki jo je dobila v last po ločitvi od Kanyeja Westa.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega doma

Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega doma

Sodobno-moderno ali pusto? Kim Kardashian in Kanye West sta za Architectural Digest odprla vrata svojega doma v belih in bež odtenkih ter med pogovorom razkrila navdih za svoje…

Njena družina in gostje v njenem domu se morajo držati strogega seznama pravil. Dnevna soba, za katero pravi, da je njena “najljubša soba v hiši”, je v celoti bela in njeni štirje otroci se v njej ne smejo igrati. Večino prostora v prostrani sobi zavzema ogromen kavč okrogle oblike, na njem pa je več kot 20 blazin.

Kot lahko vidiš na zgornji fotografiji, Kim obožuje svoj svetel kavč in po njem večkrat tudi igrivo teče, vendar pa je ona tudi edina, ki sme splezati na kavč.

“Naš okus za opremljanje doma je minimalističen in sodoben, vendar je otroška igralnica tista soba v hiši, kjer jih pustim divjati. Tam so vsi markerji, barvice in barve … Ko končajo tam, nimajo več želje, da bi s peresom barvali naše belo pohištvo, lol!”

Preberi si tudi:
Kim Kardashian želi opremiti tvoj dom!

Kim Kardashian želi opremiti tvoj dom!

Kim Kardashian širi svoj imperij! 39-letna resničnostna zvezdnica je pred kratkim vložila zahtevek za blagovno znamko KKW Home, za lansiranje kolekcije gospodinjskih dodatkov, ki naj bi jih prodajali…