Obleka Victorie Beckham tekom dneva spremenila barvo!

Ali je Victoria Beckham morda na TikToku opazila trend “Če mi je všeč, bom imela še v drugi barvi”? Ker je njena nedavna izbira oblek ponazarjala točno to.

Nekdanjo Spice Girl so pretekli četrtek opazili v New Yorku, ko je zapuščala svoj hotel v dolgi svileni obleki s pasom v gozdno zeleni barvi. Na rami je imela obešeno torbico v podobnem odtenku, obute pa prozorne salonarje s črno konico in golo peto.

“Nisem se mogla upreti delčku ‘Sex and the City’, ki prikazuje nekaj nog v NYC v mojem najljubšem videzu iz moje nove kolekcije, ki bo kmalu lansirana (in moje torbe Bucket Bag za dokončanje videza!),” je zapisala na Instagramu.

Ampak Beckhamova ne počne stvari polovičarsko in tisti večer so jo spet opazili na Upper West Sideu v isti obleki, le da je zelena barva zbledela. Victoria je za večerni videz izbrala povsem enak kroj obleke, ampak v beli barvi, na rami je imela obešeno torbico v bordo rdečem odtenku, obute pa prozorne salonarje z rdečo konico in golo peto.

Victoria Beckham v beli obleki iz svoje kolekcije - Modna.si
Victoria Beckham v beli obleki iz svoje kolekcije (Foto: Profimedia)

Ti je bolj všeč njen dnevni ali večerni videz?

Preberi si tudi:
Victoria Beckham: "Biti zelo suh je danes staromodno"

Victoria Beckham: “Biti zelo suh je danes staromodno”

Victoria Beckham je spregovorila o lepotnih standardih. 48-letna modna oblikovalka in nekdanja članica skupine Spice Hirls je v intervjuju za Grazio odkrito spregovorila o lepoti in modi. “To…