Taylor Swift priznala, da še nikoli ni bila tako zelo srečna! In kaj je razlog?

Taylor Swift je med nedavnim koncertom na svoji turneji Eras Tour svojim oboževalcem razkrila, kako se trenutno počuti v svojem življenju.

33-letna pop zvezda je v soboto, 20. maja nastopila v Foxboroughu v Massachusettsu. Na odru je oboževalcem sporočila, kako se počuti, preden je izvedla eno od svojih pesmi presenečenja.

Opisala jo je kot pesem, “ki mi prinaša veliko veselih spominov.” Medtem ko jo je pesem vrnila v srečen čas, je Taylor poudarila, da je trenutno na še boljšem mestu, saj se še naprej krepijo govorice, da je v zvezi z Mattyjem Healyjem.

Preberi si tudi:
Taylor Swift, Matty Healy - Modna.si

Taylor Swift in Matty Healy z roko v roki!

Od začetka maja se je ugibalo, kaj se plete med Taylor Swift in Mattyjem Healyjem, kitaristom skupine The 1975, in zdaj je končno jasno, da sta zares par.…

V videu, ki je bil objavljen na Twitterju, se je glasbenica zahvalila svojim oboževalcem, ker ji stojijo ob strani.

“Rada bi vam povedala, da še nikoli v življenju nisem bila tako srečna. V vseh vidikih mojega življenja. Kadarkoli,” je rekla. “Rada bi se vam samo zahvalila, da ste del tega.”

Taylor je nadaljevala in opozorila, da “ne gre samo za turnejo.”

“Nekako čutim, da je moje življenje končno smiselno,” je pojasnila, preden je zapela svojo pesem “Question…?” z njenega novega albuma Midnights.

To pa je bila precej zanimiva izbira, saj pesem govori o koncu razmerja.

Taylor se je v začetku tega leta razšla z Joejem Alwynom, s katerim sta bila par šest let.

Preberi si tudi:
Taylor Swift, Joe Alwyn - Modna.si

Kaaaj? Taylor Swift in Joe Alwyn sta se razšla!

Taylor Swift in Joe Alwyn sta se po šestih letih zveze razšla. 33-letna pevka in 32-letni igralec sta postala par leta 2016 in vse od takrat se je…

Z Mattyjem so ju nato začeli romantično povezati le nekaj tednov kasneje. Čeprav nobeden od glasbenikov še ni potrdil, da da se med njima kaj plete, pa je bil zvezdnik že na več njenih nastopih.