Te govorice o Melaniji in Donaldu Trumpu so RESNIČNE!

CNN-ova poročevalka iz Bele hiše, Kate Bennett je pred nekaj dnevi izdala knjigo z naslovom Free Melania, v kateri ponuja vpogled v življenje prve dame Melanije Trump.

V novem članku, prirejenem po Katini knjigi, se novinar dotakne nekaj tem, ki so bile raziskane v knjigi, vključno s spalnimi navadami zakoncev Trump. Dolgo se je govorilo, trdi Bennettova, da si prva dama in predsednik Donald Trump ne delita spalnice. Pravzaprav si sploh ne delita istega nadstropja. Kate piše, da ima Melania “raje svoj velik, zasebni prostor z večimi sobami v ločenem nadstropju” znotraj 2.790 kvadratnih metrov velike rezidence.

Kar zadeva njenega vpliva na zadeve v Beli hiši, Bennettova pravi, da ima Melania več vpliva, kot bi morda pričakovali. Prva dama z možem deli mnenja o političnih in kadrovskih zadevah, “običajno večkrat na dan po telefonu.” In če telefon ni dovolj za premikanje zadev, včasih Melanija zadeve prevzame v svoje roke – tako je bilo, ko je izdala izjavo glede višje svetovalke za nacionalno varnost Mire Ricardel in jo tako zrinila s položaja, vse to pa brez moževe vnaprejšnje odobritve.