Domov » Zanimivosti » Te zanima, kaj dolžina prstanca pove o tebi?

Te zanima, kaj dolžina prstanca pove o tebi?

Zanimivosti
Te zanima, kaj dolžina prstanca pove o tebi?
📷 Freepik

Dolžina prstov se razlikuje od posameznika do posameznika. Vendar pa obstajajo tri glavne vrste, s katerimi se večina med nami lahko identificira. Stegni prste in prstanec primerjaj s kazalcem – sta enake dolžine ali je en nekoliko daljši od drugega? Zdaj pa na spodnji sliki izberi dlan, ki je najbolj podobna tvoji.

(Pinterest)

A) Prstanec je daljši od kazalca: Očarljiva in logična

Če je tvoj prstanec daljši od kazalca, potem si šarmerka. Si tudi rešiteljica problemov, ki se lahko z besedami izogne katerikoli situaciji. Lahko postaneš agresivna, vendar si tudi zelo sočutna.

B) Kazalec je daljši od prstanca: Samozavestna in učinkovita

Če je tvoj prstanec krajši od kazalca, si samozavestna in veš, kako opraviti delo. Rada delaš sama, saj le tako najbolj učinkovito dosežeš zadane cilje. Vendar pa to nikakor ne pomeni, da si introvertirana. Ceniš, kar imaš, vendar si vedno prizadevaš imeti še več.

C) Prstanec in kazalec sta enake dolžine: Mirna in preprosta

Če je prstanec enake dolžine kot kazalec, potem si miroljubna oseba, ki se izogiba konfliktom. Želiš se razumeti z vsemi ter si zelo zvesta in skrbna partnerica. Obstaja pa v tebi ognjena plat, ki pride na dan šele, ko se nekdo po nepotrebnem spravi nate.

Te morda zanima tudi, kaj pomeni, če se tvoje ušesne mečice dotikajo glave in kaj, če se ne?