Tega do zdaj še nisi vedela o Gigi in Belli Hadid

Če ti je všeč ali ne, Gigi in Bella Hadid sta v današnjem času dva od največjih imen modne industrije. Ti dve lepi sestri sta povsod: na naslovnicah Vogue-a, na modnih pistah tednov mode in po celotnem Instagramu. Vendar pa kljub temu obstaja nekaj stvari, ki jih še vedno ne veš o tem znanem duetu.

Njuni pravi imeni nista Gigi in Bella
Pravo ime Gigi je Jelena Noura Hadid, medtem ko je Bellino rojstno ime malenkost bolj podobno temu, po katerem jo poznamo sedaj – Isabella Khair Hadid.

Bella je trenirala za olimpijske igre 2016
Bellina strast je jahanje konjev in že od nekdaj si je želala svojo poklicno pot zgraditi na skokih čez ovire na konju ter tudi trenirala za Olimpijske igre v Riu 2016. Vendar pa je njena mati Yolanda Hadid razkrila, da manekenka zaradi diagnoze lymske borelioze ni mogla dokončati treningov.

Tudi Gigi je atletinja
Bella pa ni edina športnica v družini. Gigi se je v srednji šoli prenehala ukvarjati z manekenstvom in se raje osredotočila na igranje odbojke na mivki. “Šla sem na kvalifikacije za mladinske olimpijske igre. Zato sem prenehala z modelingom. Želela sem imeti normalno otroštvo in obiskovati srednjo šolo,” je razkrila Gigi.

Obe sta osvojili “Model of the Year” nagrado, ki jo podeljuje Daily Front Row
Gigi je nagrado prejela leta 2015, Bella pa eno leto za njo.

Na nek način sta v sorodu s Kardashiani
Bella in Gigi sta na nek način v daljnjem sorodstvu z dobrima kolegicama Kendall in Kylie Jenner. Gigin in Bellin nekdanji očim David Foster je bil poročen z Lindo Thompson, ki je bila poročena z Bruce-om Jennerjem (zdaj Caitlyn Jenner), ki je oče Kendall in Kylie.