Tekoča podlaga YSL ALL HOURS obljublja občutek gole kože

Prisotna v vsakem trenutku. Izkoristi vsak dih. Živi polno življenje …

YSL ženska je glavna. Tako kot je vedno bila. In uživa vsak vidik te svobode, kot to zmore le ona. Brez opravičevanja. Brez kompromisov. In brez omejitev. Od neskončnih dni do divjih noči – pomemben je le ta trenutek. V tej svobodi pa jo 24 ur 7 dni na teden spremlja ALL HOURS FOUNDATION. Podlaga ALL HOURS, ki lahko vedno drži korak z njenim hitrim življenjem, je imela – tako kot mi – čas, da preseže nove okvire.

Je še močnejša kot prej. Zdaj se ponaša s 24-urno* polno obstojnostjo in nego kože, ki na prvo mesto postavlja udobje, zato je pripravljena na karkoli in kogarkoli. Vsebuje hialuronsko kislino, nudi občutek gole, gladke, mehke in celo bolj navlažene kože, hkrati pa zagotavlja polno prekrivnost. Strokovno znanje podjetja YSL Beauté vam zagotavlja kožo brez omejitev zahvaljujoč lahkotni, izredno tanki teksturi, ki daje občutek gole kože in jo navdaja z bolj gladkim videzom, mehkobo in navlaženostjo. Zagotavlja naravno sijoč mat videz, ko ga najbolj potrebujete – vedno. Nič se ne more primerjati s podlago ALL HOURS.

24-URNA* PREKRIVNOST, OBČUTEK GOLE KOŽE: REVOLUCIONARNA NOVA FORMULA S HIALURONSKO KISLINO

Rezultati, na katere se lahko zanesete ves dan, vso noč, vsako uro – 91,2 %* sodelujočih v preizkusu trdi, da je bila podlaga obstojna do 24 ur,* medtem ko se je 82,3 %* sodelujočih strinjalo, da je odtenek ostal takšen kot ob prvem nanosu. Lahkotna kot zrak na koži … Tanka tekstura, ki daje tako dober občutek in videz kot gola koža. Nova formula je 77-odstotno zasnovana za nego kože in vsebuje hialuronsko kislino. Zagotavlja dolgotrajno vlaženje in neguje kožo dan za dnem, tudi ko izdelek odstranite. 83,2 %* tistih, ki so preizkusili izdelek, trdi, da je koža imela občutek zračnosti 24 ur, medtem ko je bilo 85 %* sodelujočim všeč, da podlaga 24 ur* zagotavlja občutek udobja na koži. Sijoč mat videz. Izenači odtenek kože, ustvari naravni videz, prekriva nepopolnosti. Podlaga ostaja obstojna kljub športnim aktivnostim, je vodoodporna, prav tako pa lahko brez skrbi pomerite vsa svoja oblačila, ne da bi na njih pustili sledi izdelka.

Za novo izdajo podlage ALL HOURS je podjetje YSL Beauté razvilo svojo prvo TEHNOLOGIJO ZDRUŽEVANJA S KOŽO, ki zagotavlja popolno prekrivnost in maksimalno udobje z lahkotnim občutkom na koži. Mineralni pigmenti so ujeti v tanko formulo, ki po navdihu teksture kože ustvari mreži podobno strukturo, kar omogoča od nežne do popolne prekrivnosti. Zagotavlja celodnevno vlaženje in neguje kožo dan za dnem. Podlaga je lahkotna kot zrak na koži in zagotavlja 24-urni* videz brez sijaja, zahvaljujoč neo kožnemu pudru.

YSL All Hours tekoča podlaga - Modna.si
YSL All Hours tekoča podlaga

NAŠ DOVRŠENI RAZPON ODTENKOV: PREDSTAVLJAMO 40 ODTENKOV ZA VSE.

Podlaga All Hours Foundation je nepremagljiva, ko gre za teksturo, sijaj in videz, in je zdaj na voljo v 40 odtenkih, ki se popolno prilegajo vsakemu tonu kože.

Dovršen razpon izdelkov je bil razvit na znanstveni podlagi, zahvaljujoč obsežni študiji Global Beauty, v kateri je sodelovalo 3000 oseb z vsega sveta. Podjetje YSL Beauty je v sodelovanju s potrošniki in vizažisti ustvarilo protokol za kalibracijo odtenka. Zahvaljujoč najnaprednejši tehnologiji in spektrofotometru smo ustvarili algoritem, ki nam je omogočil, da smo s pomočjo znanosti razvili dovršen razpon odtenkov podlage All Hours. Zdaj ponujamo popoln odtenek za vsak kožni ton od svetlega do temnega in vsega vmes.

Z odtenkom, ki zagotavlja videz svežega nanosa, ne glede na to, kako dolgo jo nosite, vstopamo v novo obdobje tehnologije podlage.

SPOZNAJTE NOV SISTEM POIMENOVANJA ODTENKOV: KAKO ODKRITI SVOJ ODTENEK PODLAGE ALL HOURS V SAMO TREH PREPROSTIH KORAKIH.

1. KORAK

Najprej določite svojo barvno družino; izbirate lahko med svetlo, srednjo in temno. L označuje svetlo, M srednjo in D temno.

2. KORAK

Nato določite svoj podton. Je vaš podton hladen, nevtralen ali topel? Pomagajte si s hitrim vodnikom, da ugotovite, kateri podton imate:

 • Test barve žil: preverite svoje žile na zapestju.
  • Če so vaše žile zelene barve, je vaš podton topel.
  • Če so modre ali vijoličaste, je vaš podton hladen.
  • Če so modre ali sive, je vaš podton nevtralen.
 • Test z belim papirjem: Dvignite list belega papirja ob obraz.
  • Če je vaša koža videti rumenkasta v primerjavi z belim papirjem, je vaš podton topel.
  • Če je videti rožnata, je vaš podton hladen.
  • Če ne opazite nobene izrazite barve, je vaš podton nevtralen.

C označuje hladen podton, N nevtralen, W pa topel.

3. KORAK

Ko določite svoj ton in podton, določite še intenzivnost barve, pri čemer 1 označuje svetlejši del spektra, 10 pa temnejši del spektra, nato pa izberite svoj odtenek.

*Potrošniški preizkus, 113 žensk.

 

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si