fbpx

Kralj Charles Princa Harryja in Meghan Markle izgnal iz doma v Angliji

Predstavnik vojvoda in vojvodinje suseške je potrdil novice o koči Frogmore.

Vir je za The Sun v začetku tega tedna povedal: “Ta izselitev zagotovo pomeni konec Harryjevega in Meghaninega časa v Združenem kraljestvu.”

Meghan Markle in princ Harry sta živela v tej koči, preden sta se preselila v Kalifornijo, zdaj pa so to kočo ponudili princu Andrewu, da se preseli v njo.

Predstavnik Meghan in Harryja je potrdil novico: “Lahko potrdimo, da so vojvoda in vojvodinjo suseško prosili, naj zapustita svojo rezidenco v Frogmore koči,” kar naj bi priznal tiskovni predstavnik suseških, je tvitnil Omid Scobie, kraljevi poročevalec.

“Harry in Meghan se morata izseliti do začetka poletja,” je Omidu povedal vir. “Na začetku so jima dali le tedne, zdaj pa vsaj do kronanja.”

Zaenkrat še ni znano, ali se bo par udeležil kronanja kralja Charlesa – vabila bodo 2000 gostom poslali šele naslednji teden.

Omid je povedal, da sta bila Harry in Meghan nad to novico “osupljena” in “vsaj dva člana kraljeve družine ‘zgrožena’.” Omid je tudi razkril, da je bila odločitev o izselitvi sprejeta po Harryjevem memoarju “Spare”.

Preberi si tudi:
Kralj Charles, Camilla Parker, Meghan Markle - Modna.si

Meghan Markle že od vsega začetka ni bila zaželena v kraljevi družini

Čeprav naj bi bila kraljeva družina prizadeta in zaslepljena, ko sta 38-letni princ Harry in 41-letna Meghan Markle šokantno objavila, da bosta januarja 2020 odstopila kot delovna člana…