Televizija z vami kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu

Bliža se čas počitnic in z njim sproščeno uživanje na izbrani destinaciji. Za res brezskrben dopust so poskrbeli v podjetju Softnet s spletno televizijo Predvajaj.si. Več kot 100 televizijskih programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje lahko po novem spremljate v vseh državah Evropske unije.

»Smo edini, ki imamo v shemi vse športne programe. Uporabnikom omogočamo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije. Tako imate svojo najljubšo televizijsko vsebino, oddajo ali športno tekmo na dosegu roke tudi na oddihu,« poudarja direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.

Direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič (Foto: Barbara Reya)

Za vse nove naročnike je uporaba prve 3 mesece brezplačna. Z eno samo naročnino lahko kar iz treh naprav hkrati spremljate televizijske programe: prek pametnih mobilnih telefonov, tablic, računalnika in televizije. Predvajaj.si je na voljo prav vsakomur, saj je mogoče paket prilagoditi potrebam posameznika.


Aplikacijo Predvajaj.si lahko najdete na Google Play, v Apple Store trgovini oziroma v Huawei Gallery App. TV pa lahko enostavno spremljate tudi prek spletne strani Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV, Amazon Fire TV in seveda prek vseh TV z Android operacijskim sistemom.

Spremljajte najljubše televizijske programe kjerkoli in kadarkoli tudi v vseh državah EU