fbpx

Televizija z vami kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu

Bliža se čas počitnic in z njim sproščeno uživanje na izbrani destinaciji. Za res brezskrben dopust so poskrbeli v podjetju Softnet s spletno televizijo Predvajaj.si. Več kot 100 televizijskih programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje lahko po novem spremljate v vseh državah Evropske unije.

»Smo edini, ki imamo v shemi vse športne programe. Uporabnikom omogočamo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije. Tako imate svojo najljubšo televizijsko vsebino, oddajo ali športno tekmo na dosegu roke tudi na oddihu,« poudarja direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.

Televizija z vami kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu
Direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič (Foto: Barbara Reya)

Za vse nove naročnike je uporaba prve 3 mesece brezplačna. Z eno samo naročnino lahko kar iz treh naprav hkrati spremljate televizijske programe: prek pametnih mobilnih telefonov, tablic, računalnika in televizije. Predvajaj.si je na voljo prav vsakomur, saj je mogoče paket prilagoditi potrebam posameznika.

Aplikacijo Predvajaj.si lahko najdete na Google Play, v Apple Store trgovini oziroma v Huawei Gallery App. TV pa lahko enostavno spremljate tudi prek spletne strani Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV, Amazon Fire TV in seveda prek vseh TV z Android operacijskim sistemom.

Televizija z vami kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu
Spremljajte najljubše televizijske programe kjerkoli in kadarkoli tudi v vseh državah EU