Vstopi v stanovanje, v katerem sta živela Johnny Depp in Amber Heard

Penthouse stanovanje, v katerem sta Johnny Depp in Amber Heard preživela večino svojega 15-mesečnega zakonskega življenja, so pravkar prodali za 1,76 milijona dolarjev (1,64 milijona eur).

Johnny je kupil 5 penthouse stanovanj v stavbi v slogu art decoja v središču Los Angelesa. Po ločitvi jih je prodal za skupno 12,78 milijona dolarjev (11,92 milijona eur).

Ko se je Johnny odselil, so enoto, v kateri je živel z Amber, oddajali za 5.500 ameriških dolarjev (5.130 eur) na mesec. Takoj po zaključku sodne obravnave pa so stanovanje ponovno dali na prodaj in prodan je bil v le nekaj dneh.

To penthouse stanovanje nudi neverjetno priložnost za bivanje v eni najvidnejših zgodovinskih znamenitosti Los Angelesa. Dvonadstropna rezidenca z eno spalnico in dvema kopalnicama se nahaja na vrhu znamenite stavbe Eastern Columbia. Visoki stropi s 165 m2 bivalnega prostora povzdigujejo osupljiv izgled prostora. Preden nadaljujete navzgor do primarnega apartmaja, je na stopnišču na voljo udoben in intimen bivalni prostor.

Ta dom se nahaja v središču znamenitega Broadwaya v središču mesta in je obdan z izvrstnimi restavracijami in vrhunskimi dizajnerskimi trgovinami. Leta 2006 je bila ta ikonična zgradba preurejena v etažne lastnine z vrsto dobrin, kot so bazen s slano vodo na strehi, spa, fitnes studio, terasa za sončenje, zen vrt, na voljo pa je tudi 24-urni strežaj.

Preberi si tudi:
Amber Heard trenutno živi v TEJ hiši

Amber Heard trenutno živi v TEJ hiši

V času odmevnega sojenja je bilo razkrito, da Amber Heard trenutno živi v tej hiši v dolini Yucca v Kaliforniji, ki jo je leta 2019 kupila za 570.000…