5 načinov kako lahko projektor 2. generacije izboljša vaše življenje

Tehnologija nenehno preoblikuje naše vsakdanje izkušnje in Samsung je s svojim projektorjem The Freestyle 2. generacije ustvaril pravo revolucijo v načinu, kako dojemamo prostor okoli sebe. Prenosni projektor Samsung The Freestyle 2. generacije  ni zgolj naprava za predvajanje slik in videov, predstavlja vrata v svet, kjer lahko vsak trenutek v vašem domu postane nepozabno doživetje.

Sproščujoče vzdušje

Po napornem dnevu se vsi želimo sprostiti in odmisliti skrbi. The Freestyle 2. generacije vam z ambientalnim načinom omogoča, da v udobju svojega doma ustvarite mirno in sproščujoče vzdušje. S to napravo lahko svojo spalnico ali dnevno sobo preobrazite v čaroben prostor, kjer se lahko sprostite pod utripajočimi zvezdami ali ob pogledu na čudovito pokrajino.

5 načinov kako lahko projektor 2. generacije izboljša vaše življenje

Prilagodljivost in mobilnost za zabavo na vsakem koraku

Ne glede na to, ali ste v udobju svojega doma ali raziskujete daljne kraje, The Freestyle 2. generacije s svojo elegantno kompaktnostjo in izjemno prenosljivostjo zagotavlja, da vam vaši najljubši filmski ter televizijski trenutki nikoli niso daleč. Napredni projektor lahko spremeni katerokoli površino – od mirne dnevne sobe, preko spalnice, pa vse do zunanje prostora – v vaš osebni kino. S prenosnim projektorjem  The Freestyle 2. generacije se zabava ne ustavi nikjer. Vsak prostor postane prizorišče za nepozabne filmske večere, animirane otroške pustolovščine ali romantične trenutke pod lunino svetlobo.

5 načinov kako lahko projektor 2. generacije izboljša vaše življenje

Enostavna nastavitev za takojšnje uživanje

Uporaba projektorja The Freestyle 2. generacije je presenetljivo preprosta, saj vam omogoča, da brez težav nastavite napravo in takoj začnete uživati v vaših najljubših vsebinah. Zakaj? Ker ima dinamični kot gledanja 180˚. To pomeni, da lahko projektor postavite praktično kjerkoli v prostor in še vedno boste imeli popoln pogled na projekcijo. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti za popačene slike ali za to, da bi morali premikati celotno napravo, da bi dobili pravi kot gledanja.

Impresivna velikost

Projektor se lahko pohvali z impresivno veliko projekcijo slike, ki lahko meri do 254 centimetrov. S tem boste ustvarili pravo kinematografsko vzdušje kar v udobju svojega doma. Pomembno je tudi omeniti, da je življenjska doba LED luči na tem projektorju več kot 30.000 ur.

5 načinov kako lahko projektor 2. generacije izboljša vaše življenje

Potopite se v zvok in sliko z visoko ločljivostjo

The Freestyle 2. generacije ima vgrajen 360˚ zvočnik, ki nudi izjemno bogat zvok. Ni več potrebe po dodatnih zvočnikih ali zapletenih nastavitvah, da bi dobili odličen zvočni užitek. Projektor bo napolnil vsak kotiček vaše sobe z jasnim in močnim zvokom, ki bo oživil vsako zabavo ali druženje s prijatelji.

Zahvaljujoč Full HD visoki ločljivosti in tehnologiji, ki skrbi za izostrenost slike, pa boste uživali v popolnoma jasnih podobah. Nič več stiskanja oči pred majhnim zaslonom prenosnega računalnika – vaša najljubša serija ali film bo oživel na steni vaše sobe.

Poleg teh ključnih prednosti, ima Samsung prenosni projektordodatno vrednost z naprednimi funkcijami, kot je podpora za glasovne pomočnike in možnost povezovanja z mobilnimi napravami preko aplikacije SmartThings.

5 načinov kako lahko projektor 2. generacije izboljša vaše življenjeSamsung The Freestyle 2. generacije je naprava, ki bo spremenila način, kako doživljate svet video in avdio vsebine. Po besedah portala Home Theater Review, kjer so mu podali oznako “Izbor uredništva”, je: »The Freestyle 2. generacije  edinstven prenosni projektor, ki želi vašo izkušnjo zabave dvigniti na naslednjo raven, saj počne vse. Ta naprava “vse v enem” ne zagotavlja le impresivnih vizualnih prikazov, temveč tudi izjemno uporabniško izkušnjo z gladko samodejno nastavitvijo.« Recenzent je še podal: »Glede na to, kako uspešno so bile implementirane številne funkcije in glede na gladko avtomatizirano nastavitev si ta naprava zlahka zasluži naziv urednikov izbor. The Freestyle 2. generacije je nedvomno sprememba v svetu domače zabave.«