The Weeknd v boj za milijone Kanyeja Westa! Mu je uspelo?

Kanye West se je resda pred kratkim ločil, vendar to nikakor ne pomeni, da mu primanjkuje denarja. Raper se je nedavno tudi odločil, da se bo umaknil z oči javnosti in s tem tudi odrov, zaradi česar je tudi odpovedal nastop na prihajajočem glasbenem festivalu Coachella, za katerega bi prejel ogromni znesek.

Kanyejev honorar za dvodnevni nastop na Coachelli naj bi znašal 8 milijonov dolarjev, plus še pol milijona produkcijskih stroškov za šov.

Če je poročilo TMZ-ja natančno, Kanye morda sploh nikoli ni nameraval vzeti tega denarja. Viri navajajo, da čeprav je šele pred kratkim sporočil, da se umika z glasbenega festivala, zvezdnik ni opravil nobenih resnih vaj ali priprav na šov. Trenutno naj bi si želel vzeti nekaj časa in “poiskati pomoč” za svoje osebne težave.

Morda nikoli ne bomo izvedeli celotne zgodbe o tem, kaj se je zgodilo med Kanyejem in organizatorji festivala Coachella, a zdi se, da jim njegov izstop povzroča kar precej preglavic. Page Six poroča, da je eden od Kanyejevih zamenjav Coachelle, The Weeknd, zahteval celotnih 8,5 milijona dolarjev, potem ko je izvedel za poročila, da so ga poskušali “prinesti okoli” za nižji honorar.

“The Weeknd je v zadnjem trenutku zasedel Kanyejevo mesto. Toda Phil Anschutz [ki je lastnik festivala Coachella] je želel obdržati Kanyejev denar in The Weekndu plačati veliko manj, le nekaj milijonov. Festival bi v žepu pospravil ostalo.”

Potem ko je zagrozil, da bo sam izstopil iz šova, je The Weeknd na koncu uspel skleniti zadovoljiv posel in naj bi dobil toliko denarja, kot bi ga dobil Kanye. Coachella se začne 15. aprila.

Preberi si tudi:
Igralka Vanessa Hudgens prvič o tem, da lahko govori z duhovi

Igralka Vanessa Hudgens prvič o tem, da lahko govori z duhovi

Vanessa Hudgens ima dar, za katerega prej sploh nismo vedeli! 33-letna igralka je bila gostja v pogovorni oddaji The Kelly Clarkson Show in razkrila, da ima neverjetno sposobnost,…