TikToker v videu priznal, da je oropal Paris Hilton

“Me lahko Paris toži?”

Paris Hilton je objavila odziv na videoposnetek oboževalca na TikToku, v katerem je povedal zgodbo o tem, kako jo je leta 2007 oropal.

Videoposnetek je del trenda “Ena stvar o meni”, v katerem ljudje pripovedujejo zgodbe v ritmu pesmi “Super Freaky Girl” od Nicki Minaj.

Oboževalec je pravzaprav YouTube zvezda Gregory Brown, ki je soustvarjalec kanala AsapSCIENCE, ki ima več kot 10 milijonov naročnikov.

“Ali me lahko Paris toži?” je Gregory zapisal pod svoj video.

“Ena stvar o meni je, da sem nekoč oropal Paris Hilton,” je zapel, “in upam, da tega nikoli ne bo videla, ker bi lahko šel v zapor.” Zvezdnica je očitno opazila video in svoj odziv tudi delila na svojem TikToku.

@parishilton #duet with @asapscience LOL! 😹 Can you please do a reveal of the sisterhood of the traveling Paris Hilton sunglasses? 🤣💀🕶 #ThatsNotHot #ButThatsHilarious #ButAlsoPlsDontRobMe ♬ original sound – AsapSCIENCE

V nadaljevanju je pojasnil, da je bil leta 2007 na koncertu MIE v Torontu, kjer je pil in kadil travo.

“Odšel sem s koncerta in takrat se je ustavil velik črn avto in vsi ljudje so kričali in izstopila je Paris Hilton,” je nadaljeval Gregory ter pojasnil, da jo je takrat pravzaprav prosil za fotografijo.

“Vsi so šli po svoje, vsi so odšli, a avto je bil še vedno tam in jaz in moja prijateljica sva odprla vrata,” je povedal.

“V avtu ni bilo nikogar, zato sva se usedla v avto … smejala sva se, kričala sva, bila sva v avtu Paris Hilton. Potem je moja prijateljica rekla beži in mislil sem, da prihajajo policaji, zato sva zbežala, toda moja prijateljica je dejansko kričala od veselja, ker ji je ukradla sončna očala Christian Dior – pardon Paris.”

“Delimo si jih v sestrstvu potujočih sončnih očal Paris Hilton.” Prosim, ne spravi me v zapor, bogata si.”

Najbolj noro pa je, da se je Paris odzvala na video in njen odziv je bil vse prej kot pričakovan. “LOL! Ali lahko prosim razkriješ sestrstvu potujoča sončna očala Paris Hilton?” je zapisala.

Gregory je v odgovor objavil video z ukradenimi očali in na presenčenje mnogih je Paris v svojem videu nosila povsem enak model.

@parishilton #duet with @asapscience #Stitch Omg, I remember these sunglasses 🕶🤣🤣🤣 They look hot on you so you can keep them!🥰 PS: They NEVER went out of style 💅🏼✨ #Sliving ♬ original sound – AsapSCIENCE

Preberi si tudi:
Carter Reum razkril, kaj bi spremenil na svoji ženi Paris Hilton

Carter Reum razkril, kaj bi spremenil na svoji ženi Paris Hilton

Resničnostna serija Paris in Love prikazuje, kako se Paris Hilton pripravlja na poroko s Carterjem Reumom, s katerim sta se poročila novembra lani. V epizodi, ki je luč…