TO je najboljša barva za kombiniranje s črno

Ja, črno lahko kombiniraš z vsemi barvami, ampak najbolje pa izgleda v kombinaciji z…

Če si ena izmed tistih, katerih modni moto je “OK, ampak ali obstaja tudi v črni?”, potem ti zelo verjetno ni ravno domače sestavljanje barvitih modnih kombinacij. Tudi, če si ljubiteljica črnine, obstaja ena zelo šik barvna kombinacija, ki črnino ponese na povsem novo raven.

Morda se tvoja babica nikakor ne bi strinjala, vendar pa nič ne izgleda bolje v kombinaciji s črno kot … mornarsko modra!


Skupaj ustvarita globino

Ja, zavedamo se, kaj pravi staro pravilo: nikoli ne kombiniraj modre in črne skupaj, ampak iskreno, naše mnenje je, da izgledata ena zraven druge fenomenalno. Poleg tega pa v popolni črnini ali mornarsko modri lahko izgledaš nekoliko monotono, skupaj pa ustvarita globino in živahnost.

Presekaj ju z bež barvo

Kljub vsemu nisi pripravljena obleči le črno-modrega stajlinga? V kombinacijo dodaj tretjo, nevtralno barvo. Bež, kamelja, rjava ali celo leopardji vzorec ne ustvarijo tako agresivnega kontrasta kot ga bela, vendar pa pomagajo presekati ta dva temna odtenka.

Išči modne kose v obeh odtenkih

Seveda lahko med seboj kombiniraš posamezne kose v črni in modri barvi, lahko pa najdeš takšne, ki imajo na sebi kar oba odtenka.