Domov » VIP » TO je razlog, zakaj Melania Trump vedno pozira z nekoliko odprtimi usti

TO je razlog, zakaj Melania Trump vedno pozira z nekoliko odprtimi usti

VIP
TO je razlog, zakaj Melania Trump vedno pozira z nekoliko odprtimi usti
📷 Profimedia

Glede na vedno večjo popularnost selfie-jev v zadnjih nekaj letih, imaš zagotovo tudi sama preverjeno pozo pred fotografskim objektivom, ki vedno deluje. Morda se raje fotografiraš z leve strani ali pa si zvesta filozofiji Tyre Banks, da se moramo za najboljšo fotko smejati z očmi.


Vse to pa ne velja za Melanio Trump, ki najraje pozira z nekoliko odprtimi usti – ta poza je dobila celo svoje ime: ribja usta. Na ta način zvezdnice zelo pogosto pozirajo na rdečih preprogah, saj naj bi bila to ena izmed najbolj laskajočih in privlačnih poz, kar jih lahko ujame kamera. Poza je svoje ime dobila po tem, da posnema obliko ust tvoje prve domače živali – zlate ribice.


Splošno znano je, da na fotografiji izgledamo veliko bolj zapeljive, če imamo usta nekoliko priprta, saj le-ta izgledajo optično večja. Takšen izgled je tudi veliko manj moteč kot širok nasmeh, saj ne odvrne pozornosti od oblačil, ki jih ženska nosi. Čeprav ne moremo trditi, da je Melania tej pozi zvesta zato, ker si želi izgledati zapeljivo na fotografijah, ima pa takšno poziranje zelo verjetno povezavo s tem, da je bila nekoč fotomodel in ima poziranje v mezincu.


Kako sama najlažje posnemaš tak videz? Nekoliko pripri usta in jezik pritisni ob nebo. To je to!