TO je razlog, zakaj sta se razšla Irina Shayk in Bradley Cooper

Vse več podrobnosti prihaja na dan po tem, ko sta se nenadoma razšla priljubljena manekenka in igralec…

Čeprav se je zdelo, kot da je v zvezi med Irino Shayk in Bradleyem Cooperjem vse v najlepšem redu in ne bi mogla biti bolj srečna, se je zdaj izkazalo, da je bila Irina zelo nesrečna v njunem razmerju, saj naj bi bil Bradley zaradi dela preveč odsoten. Čeprav je poskušala izboljšati odnos, pa je vir za Entertainment Tonight razkril, da se je enostavno naveličala vsega.

“Že nekaj časa se nista razumela in sta se za odnos trudila le še zaradi njune hčere. Tisti, ki so bili nekdanjemu paru najbližje, so po končani promociji za film ‘Zvezda je rojena’ še imeli nekaj upanja, da bosta našla čas in uredila stvari, vendar je šlo vse samo še na slabše. Nekateri njuni prijatelji so celo mnenja, da se v resnici sploh nikoli nista imela priložnosti dobro spoznati, kar pa je pripeljalo do konca zveze,” je pojasnil bližnji vir.

Bradley in Irina sta imela na nek način viharno romanco. Spoznala sta se leta 2015 in večino njune zveze ohranila zasebno. Šele po tem, ko je bil posnet film ‘Zvezda je rojena’ sta se zvezdnika začela več pojavljati skupaj na rdečih preprogah. Leta 2017 se jima je rodila hčerka Lea De Seine, vendar zdaj izgleda, da preprosto nikoli ni bil pravi čas za njuno zvezo, saj zaradi njunih natrpanih urnikov nikakor nista mogla dodobra spoznati drug drugega.

“Irina je imela ogromno upanja za njuno skupno prihodnost, poleg tega pa si je po rojstvu njunega otroka tudi želela poroke, ki pa se nikoli ni zgodila,” je še dodal vir. “V vseh pogledih si je želela več od Bradleyja. Bila je zelo nesrečna in konstantno je imela občutek, da preveč časa posveča delu.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry