TO naj bi bil pravi razlog, zakaj sta Meghan Markle in princ Harry zapustila Anglijo

Čeprav je bilo sprva rečeno, da se Kate Middleton in Meghan Markle razumeta odlično, ker naj bi si bili precej podobni, pa naj bi bila realnost povsem drugačna. Kraljevi damici si nista bili niti najmanj naklonjeni že vse od trenutka, ko je Meghan vstopila v kraljevo družino.

Poročanja so razkrila, kako je vojvodinja suseška že davno pred svojim odhodom iz kraljeve družine nameravala z možem princem Harryjem in sinom Archiejem oditi v ZDA, ker ni želela živeti v Kateini senci.

Po paradi Trooping the Color je kraljevski komentator Rob Shuter že leta 2019 dejal, da nekdanja igralka “načrtuje”, da se bo odselila, saj ni bila zadovoljna s tem, da je bila na drugem mestu.

S sklicevanjem na kraljeve vire je med oddajo radia iHeart dejal: “Meghan Markle zapušča Britanijo s svojim princem in otrokom. Meghan Markle se noče preseliti v Afriko, želi priti v ZDA.”

“Viri v kraljevi družini mi govorijo, da se je veliko govorilo o tem, da se princ Harry in Meghan začasno selita v Afriko, vendar se to ne bo zgodilo, ker se Meghan namerava z otrokom in svojim princem vrniti v Ameriko,” je dodal.

“Viri dodajajo da je cilj odmakniti se od Williama in Kate Middleton. Meghan ve, da če bo ostala v Veliki Britaniji, bo to za vedno pomenilo življenje v njuni senci. Meghan ni tip ženske, ki bi bila zadovoljna z drugim mestom.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si