TO potrebuješ za zdrave in močne nohte!

“Nutrisslim, 10 let uspehov in navdiha.”

Smo ekološko podjetje iz vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane prvovrstne sestavine, ki jih pridobimo na svetovni ravni. Brez izjem se izogibamo umetnim aromam, barvilom, konzervansov in pesticidov. Strastno služimo našim strankam z najvišjo kakovostjo in najvarnejšimi ekološko pridelanimi proizvodi od družinskih pridelovalcev po vsem svetu. V 10 letih smo na trg uspešno lansirali več kot 200 izdelkov. Prisotni smo v več kot 35-ih državah po svetu in s ponosom lahko trdimo, da naše izdelke uporablja že preko milijon rednih kupcev.

V sklopu praznovanja 10. obletnice smo prvi v Sloveniji razvili revolucionaren napitek z okusom limone, ki s svojimi aktivnimi sestavinami poskrbi za:


  • Zdrave in močne nohte
  • Pripomore k manjšemu lomljenju nohtov in
  • Pomaga obnoviti nohte ter pospeši njihovo rast
(Nature’s Finest)

Kako deluje izdelek Nail Vitamins in kaj vsebuje:

IZVLEČEK KOPRIVE

Vsebuje minerale in elemente, ki krepijo nohte, lase in kosti.

SELEN

Pripomore k ohranjanju zdravih nohtov.

KOLAGEN

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v telesu. Je osnovna komponenta nohtov, kože, las, kosti in vezivnega tkiva. Po 20 letu začne naravna proizvodnja kolagen v telesu upadati, njegovo pomanjkanje pa se kaže v lomljivih nohtih, suhih in izpadajočih laseh, gubah in bolečinah v sklepih.

MSM

MSM predstavlja najboljši vir organskega žvepla, ki je pomemben gradnik aminokislin v našem telesu. Aminokisline so gradniki beljakovin, kamor sodi tudi kolagen. Iz aminokislin sintetizirane beljakovine imajo pomembno vlogo pri rasti nohtov in las.

VITAMIN C

Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena in deluje kot antioksidant ter tako ščiti naše celice pred oksidativnimi poškodbami.

Komu je namenjen izdelek?

  • Vsem, ki imajo šibke in lomljive nohte
  • Vsem, ki jim nohti rastejo prepočasi
  • Vsem, ki želijo nahraniti svoje nohte

Izdelek so poskusile tudi številne znane slovenke in so nad izdelkom navdušene!