To so kosi, ki so jih Slovenci največ kupovali v sezoni pomlad/poletje 2023

Z novo sezono se razvija tudi želja po najnovejših trendih, ki jih določa modni svet. GLAMI.si predstavlja modne kose, ki so pritegnili največ pozornosti in osvojili srca modno osveščenih GLAMI uporabnikov.

GLAMI predstavlja pet ključnih modnih kosov, ki so imeli velik vpliv na uporabnike. Ti izdelki predstavljajo vrhunski slog in eleganco za trenutno obdobje. Med njimi so izjemno zaželene ženske superge, elegantne ženske torbice, modne moške superge, privlačne ženske obleke ter čudoviti salonarji za ženske.

Predstavljamo vam najbolj priljubljene segmente in blagovne znamke. Pripravili smo seznam izdelkov, ki so najpogosteje dodani v nakupovalne košarice med uporabniki GLAMI platforme. Ta seznam odraža nakupovalne trende za prihodnje mesece.

To so kosi, ki so jih Slovenci največ kupovali v sezoni pomlad/poletje 2023
TOP 5 kosov, ki so osvojili naša srca to pomlad/poletje 2023

Ženske superge: odraz športne elegance

Na prvem mestu se nahaja ikonična klasika, ki se brez težav prilagodi vsakemu stilu – govorimo o supergah. Bela obutev je še vedno nepogrešljiva poletna izbira, saj se navezuje na trende iz osemdesetih in devetdesetih let prejšnjega stoletja. Superge odlikujejo preprostost, udobje ter enostavno kombiniranje z različnimi oblačili. Ne glede na to, ali prisegate na ulični slog ali eleganten, glamurozen videz, možnosti za stilsko izražanje so neskončne.

Med najbolj prepoznavnimi blagovnimi znamkami so priljubljene klasične superge Karl Lagerfeld, ki jih lahko brez težav kombinirate z različnimi videzi. Guess, znan po svojem elegantnem in modnem pristopu, predstavlja superge, ki izžarevajo občutek razkošja in prefinjenosti, zaradi česar so prava izbira za tiste, ki iščejo pridih glamurja v svojem vsakdanjem videzu. Znamka Skechers pa je tista, ki prinaša pridih športnega duha, saj ponuja udobne superge, ki so kot nalašč za tiste, ki dajejo prednost slogu in funkcionalnosti.

Moške superge: kombinacija sloga in udobja

Nike superge - Modna.si
Nike superge (Foto: GLAMI)

Prav tako so moške superge ključne v modnem svetu, saj združujejo slog in praktičnost na izviren način. V tej pomladi/poletju so moške superge v središču pozornosti, pri čemer so priljubljeni tako športno navdahnjeni modeli kot tudi elegantni in minimalistični dizajni. Ne glede na to, ali se odločite za sproščen ulični videz ali bolj elegantno opravo, je par modnih superg nepogrešljiv element v garderobi vsakega moškega.

Pri moških športnih copatih izstopa ena blagovna znamka: Nike. Nike je znan po inovativnih modelih in izjemnem udobju, zato so superge Nike postale stalnica za modno ozaveščene moške. Poleg njih je tukaj še Karl Lagerfeld, ki kaže mešanico brezčasnega sloga in funkcionalnosti, medtem ko ON ponuja inovativne modele, ki premikajo meje sodobne mode. Te blagovne znamke moškim ponujajo elegantne in praktične možnosti, s katerimi lahko resnično spremenijo svoj videz

Ženske torbice: popoln dodatek

Torbice so nepogrešljiv dodatek, v tej sezoni pa smo priča porastu vsestranskih in elegantnih možnosti. Izbira je široka, vse od crossbody torbic do Tote modelov, nekatere blagovne znamke pa so še posebej priljubljene pri uporabnikih GLAMI.

Blagovne znamke, kot je na primer Marc Jacobs, ponujajo popolno mešanico razkošja in funkcionalnosti, medtem ko Guess s svojimi modnimi modeli prinaša pridih glamurja. Liu Jo izstopa s svojimi elegantnimi in sodobnimi torbicami, ki združujejo eleganco in vsestranskost za modno usmerjene ženske. Tako da s takšnimi torbicami resnično ne boste zgrešili.

Obleke: pridih ženstvenosti

Ženske obleke so že od nekdaj sinonim za eleganco in ženstvenost. To sezono na modnem iskalniku prevladujejo ohlapne silhuete, cvetlični potiski in živahne barve.

Med GLAMI uporabnicami so priljubljene prav posebne blagovne znamke, kot so NUMOCOMohito in Trendyol. Te znamke so s čudovitimi modeli oblek osvojile srca modno usmerjenih žensk. Obleke nudijo širok izbor oblačil za vsako priložnost in individualni okus, ki sega od romantičnih in vintage stilov do sodobnih ter drznih izbir. Odkrijte čarobnost poletja z obleko, ki odraža vaš osebni slog in vam omogoča, da zasijete.

Salonarji: brezčasna klasika

Ko pride do obutve, ki je vedno v trendu, so salonarji vodilni. Tako lahko GLAMI uporabnice povečajo svoj stil s klasičnimi salonarji, ki so nepogrešljivi del vsakega videza, saj optično podaljšujejo noge in poudarjajo postavo.

Odkrijte brezčasen čar salonarjev z blagovnimi znamkami, na katere prisegajo tudi uporabnice GLAMI. Te znamke so AldoGuess in HUGO. Skupaj z njimi vstopite v brezčasno eleganco in odkrijte številne očarljive načine kombiniranja.

Modni trendi neprestano napredujejo in se spreminjajo, odražajoč naše vrednote, potrebe in želje. Trajnost, vključevanje in individualnost so trendi, ki oblikujejo sodobno modo, spodbujajo nas k izražanju na avtentičen način ter poudarjajo pomembnost odgovornosti do planeta in drugih ljudi. Ne glede na trende, je ključno izbrati modne kose, ki nam ustrezajo, oblačila in obutev, v katerih se počutimo samozavestno ter ki odražajo našo edinstvenost in izvirnost.

Inspiracijo za poletne kose najdete na GLAMI.si.