7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

TO so najljubši odtenki lakov za nohte Jennifer Aniston

Tako brezčasni so kot je igralka sama!

Jennifer Aniston je Grace Kelly, Audrey Hepburn ali Jane Birkin našega časa. Lepotica, ki kljubuje starosti in je postala svetovno znana zaradi vloge v seriji Prijatelji, še vedno krasi naslovnice revij pri svojih 50-ih. Nagnjenje Jennifer h klasičnim odtenkom lakov za nohte odlično ponazarja njen brezčasen slog.

Lahko bi pregledali igralkine fotografije izpred 10-ih let in bi le s težavo rekli, da niso bile posnete komaj včeraj. Seveda je imela svoje trenutke z različnimi trendi – na primer Rachel pričeska leta 1995 ali ‘dreadi’ na rdeči preprogi leta 1999, vendar se je večinoma držala klasične estetike. Takšne, ki jo lahko posnema vsaka generacija.

Njena naklonjenost univerzalno priljubljenim odtenkom laka za nohte je očitna. Nikoli ne boš videla, da Jen poskuša najnovejše trende na nohtih. Brez kristalčkov. Brez bleščic. Brez folije, ombré efekta ali geometrijskih linij. Namesto tega se drži bolj tradicionalne palete: rdeče in rozaste z občasnim breskvinim odtenkom, če je vreme temu primerno.

V dobi, ko kraljuje kreativna in zapletena (pogostokrat draga) umetnost na nohtih, Jenine preproste, subtilne manikure dokazujejo, da je minimalizem še vedno ‘IN’. V nadaljevanju odkrij njene najljubše odtenke na nohtih.

Svetlo roza

Če obstaja ena stvar, ki jo imata Jen in kraljica Elizabeta (in še na tisoče drugih dam) skupno, je to ljubezen do svetlo roza laka za nohte. Njena manikura na Golden Globes je zelo spominjala na Essiejev odtenek Ballet Slippers ali drug roza odtenek z imenom Mademoiselle, ki ga je igralka že omenila.

Bordo rdeča

V času hladnejših mesecev Anistonova rozaste odtenke zamenja za bordo rdeče. “Nisem velika ljubiteljica svetlo roza barve za zimo in jesen, raje imam temne, globoke bordo rdeče ali barve kaberneja, kot je Tom Fordova Bitter Bitch,” je leta 2016 povedala za GoodHousekeeping.com.

Klasična rdeča

Le kdo ne mara klasične rdeče? Je zelo verjetno najbolj brezčasen odtenek laka za nohte vseh časov in tisti, ki je primeren v kateremkoli letnem času. Jennifer se običajno sicer raje odloča za temnejše rdeče, vendar občasno svoje nohte obarva tudi v bolj živahno različico.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry