TO so tudi uradno najbolj priljubljene kopalke v Hollywoodu

Kendall Jenner, Jennifer Lopez in Kourtney Kardashian, če jih naštejemo le nekaj, so obsedene s temi enodelnimi kopalkami!

V Hollywoodu je ogromno modnih favoritov. Superge Hoka One One, ki so bile opažene že na Reese Witherspoon, Gwenyth Paltrow in Katie Holmes, so uradno postale športni copati zvezd. Baublebarjev cenovno ugoden nakit, ki navidez izgleda drag, je osvojil srca hollywoodskih damic, kot sta Jennifer Lopez in Julia Roberts, enodelne kopalke So Chic od znamke Gooseberry Intimates pa so že nekaj poletij zapored priljubljene pri številnih zvezdnicah, ki ob bazenih in morju pozirajo za zapeljive fotografije.


Lopezova je letos otvorila sezono in prva pozirala v modelu kopalk, ki vse od leta 2017 pridobiva na priljubljenosti. Kendall Jenner je med počitnicami v Cannesu leta 2018 nosila elegantno črno različico, Kaia Gerber je izbrala svetlo rdečo iteracijo za sproščanje ob bazenu leta 2017, Kourtney Kardashian pa je poleti pozirala na pesku, oblečena v vijolično različico in izgledala izjemno.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry