Domov » Lepota & zdravje » TOLIKO ponujajo Kylie Jenner za njeno lepotno znamko Kylie Cosmetics

TOLIKO ponujajo Kylie Jenner za njeno lepotno znamko Kylie Cosmetics

Lepota & zdravjeVIP
TOLIKO ponujajo Kylie Jenner za njeno lepotno znamko Kylie Cosmetics
📷 Kylie Cosmetics / Instagram

Bo Kylie Jenner prodala Kylie Cosmetics in še bolj obogatela?

Medtem ko lahko cele dneve razglabljamo o tem, ali je Kylie res sama iz nič ustvarila svoje bogastvo, pa 21-letnica še vedno dela poteze, zaradi katerih bi bil ljubosumen tudi Bill Gates. Odkar je ustanovila svojo znamko ličil Kylie Cosmetics, je njena vrednost narastla na 900 milijonov dolarjev. Zdaj pa bi lahko zvezdnica še bolj obogatela, če so govorice o prodaji znamke resnične.

Po poročanju Women’s Wear Daily naj bi se za Kylie Cosmetics zanimalo podjetje Coty Inc., globalno podjetje, ki ima med drugim v lasti lepotne znamke CoverGirl, OPI in Sally Hansen. Omenjeno podjetje se zanima za 51% delež Kyline znamke, za katerega pa ji ponujajo 600 milijonov dolarjev. Kylie bi torej še vedno imela v lasti 49% podjetja, tako da bi še vedno služila s prodajo lepotnih izdelkov.

View this post on Instagram

A post shared by Coty Inc. (@cotyinc) on

Kot je poročal WWD, naj bi Kylie že nekaj časa iskala investitorja za svojo znamko, tako da so morda govorice o prodaji večinskega deleža Kylie Cosmetics dejansko resnične. In zagotovo se nihče ne bi branil 600 milijonov dolarjev vrednega priliva na svoj bančni račun…

Ne spreglej pa tudi, katero poceni olje uporablja Kylie za nego telesa in kako izgleda njen običajen dan!