TOLIKO za eno promocijsko objavo računa Khloé Kardashian!

Khloe Kardashian je skupaj s svojimi štirimi sestrami že več kot 15 let v središču resničnostne televizije. Vendar se je za dekleta veliko spremenilo, odkar so V koraku z družino Kardashian prvič predvajali leta 2007.

Vsaka od članic družine Kardashian-Jenner je izklesala svojo poklicno pot ali kot manekenka ali ko poslovna ženska. In medtem ko so se nekatere od njih odločile, da bodo bolj v središču pozornosti od drugih, je dejstvo, da so si vse ustvarile precej impresivna premoženja.

Če vzamemo pod drobnogled Khloé, je veliko zaslužila z različnimi resničnostnimi šovi. Keeping Up With the Kardashians se je na E! predvajal od 2007 do 2021. V teh 14-ih letih naj bi Khloé zaslužila približno 4,5 milijona dolarjev na sezono, kar je predvsem zato, ker je koproducirala serijo s Kourtney, Kim in Kris.

Vse do leta 2010 so se na E! predvajale serije Kourtney and Khloé Take Miami, nato je Khloé snemala in koproducirala tudi serije Khloé & Lamar, Kourtney and Khloé Take The Hamptons, Kocktails with Khloé in Revenge Body with Khloé Kardashian. Vendar ni jasno, koliko je zaslužila za vsako serijo.

Po razhodu z E! je družina podpisala pogodbo s Hulu za serijo The Kardashians in izplačilo se je samo še povečalo. Zdaj Khloé zasluži nekje med 7,5 in 8,3 milijona dolarjev na sezono.

Leta 2016 je Khloé z Emmo Grede lansirala svojo znamko jeansa Good American. Na dan lansiranja je ustvarila 1 milijon dolarjev prodaje, kar je največje lansiranje jeansa v zgodovini, je takrat poročal Forbes.

Ni jasno, koliko Khloé trenutno zasluži s svojo modno znamko, vendar lahko dobiš precej dobro predstavo s dejstvom, da je premoženje Emme ocenjeno na 360 milijonov dolarjev – 23 % tega izhaja iz njenega solastništva pri Good American.

S prepoznavnostjo pa sta ji rastla tako premoženje kot tudi sledilci na socialnih omrežjih. Prav zaradi slednjih se veliko podjetij odloča za sodelovanje z 38-letno Kardashianko. Sodelovala je s podjetji od Becca Cosmetics do Hydrow in Nurtec.

In če si se kdaj spraševala, koliko Khloé zasluži za objavo promocijskih fotografij na Instagramu, je Michael Heller, ki ureja njene posle kot izvršni direktor podjetja za digitalno trženje Talent Resource, razkril, da zasluži približno 250.000 dolarjev samo za eno objavo!

Njeno trenutno premoženje je ocenjeno na 60 milijonov dolarjev.