fbpx

Tom Cruise zainteresiran za pevko Shakiro!

Tom Cruise očitno zapeljuje Shakiro in si želi nove romance, vendar pa njeni oboževalci njemu niso najbolj naklonjeni.

Bližnji viri pravijo, da je igralec “izjemno zainteresiran zanjo” po tem, ko sta se njuni poti srečali preteklo nedeljo na dirki Formule 1 za veliko nagrado Miamija, kjer sta bila fotografirana med pogovarjanjem.

Kot poroča Page Six, je med njima nekaj kemije in izgleda, da sta se ujela. Očitno tako zelo, da naj bi ji po skupnem ogledu Formule 1 poslal rože.

Seveda sta trenutno oba samska in nevezana, še zlasti Shakira, ki je nedavno prestala grd javni razhod s svojim dolgoletnim partnerjem in nogometnim zvezdnikom Gerardom Piquejem – ta jo je prevaral z mlajšo, manj znano žensko, s katero je trenutno v zvezi.

Preberi si tudi:
Konec je! Shakira in Gerard Piqué sta se po 11-ih letih razšla

Konec je! Shakira in Gerard Piqué sta se po 11-ih letih razšla

Shakira in Gerard Piqué gresta vsak svojo pot. 45-letna kolumbijska pevka in 35-letni nogometni superzvezdnik sta v skupni izjavi v soboto, 4. junija potrdila, da se ločujeta. “Žal…

Med Tomom in Shakiro pa tudi ni pretirano velika starostna razlika, ona ima 46 let, on pa 60, poleg tega pa je ona za spremembo tudi nižja od njega – večina njegovih bivših partnerk je bila višja od njega.

Čeprav bi v teoriji dobro izgledala skupaj, pa uporabniki Twitterja niso ravno navdušeni nad tem, da bi postala par. Pevko svarijo, da jo želi le pritegniti v scientologijo. Kljub vsemu pa je na koncu pomembno le to, kaj onadva čutita in kaj čutita bo pokazal čas.

Preberi si tudi:
Kate Middleton, princesa Diana - Modna.si

UAU! Poglej, kaj imata skupnega princesa Diana in Kate Middleton

Kate Middleton je spregovorila o svoji pokojni tašči princesi Diani. Nedavno je 41-letna princesa valežanska obiskala Wales, kjer se je srečala s kraljevimi oboževalci. Med svojim obiskom je…