Končno razkrito ime prvega otroka pevke Rihanne in A$AP Rockyja

Pa je razkrito ime prvorojenca Rihanne in A$AP Rockyja!

Skoraj eno leto po njegovem rojstvu je bil objavljen rojstni list za sina 34-letne pevke in 34-letnega raperja, ki razkriva njegovo ime in očitno ga je navdihnila hip hop skupina Wu-Tang Clan.

Rihanna in Rocky sta svojega sina poimenovala RZA Athelston Mayers, glede na njegov rojstni list, ki ga je pridobil The Daily Mail.

Par je svojega sina očitno poimenoval v čast producenta in reperja RZA-ja, vodje hip hop skupine Wu-Tang Clan.

Sinu sta dala srednje ime Athelston, kar je tudi Rockyjevo srednje ime, čigar uradno rojstno ime je Rakim Athelston Mayers.

Rojstni list tudi razkriva, da se je RZA, kar se prebere kot Rizza, rodil 13. maja 2022 v medicinskem centru Cedars-Sinai v Los Angelesu, svojega sina pa je Rihanna pokazala šele po 7-ih mesecih.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

Rihanna prvič pokazala svojega 7-mesečnega sina

Rihanna je oboževalcem končno razkrila svojega sinčka! V soboto zjutraj (17. decembra) je 34-letna pevka na svojem TikToku delila simpatičen videoposnetek svojega sedemmesečnega sina, ki ga ima s…

Par trenutno pričakuje drugega otroka in številni oboževalci so prepričani, da je pevka namignila, katerega spola je drugi otrok.

Preberi si tudi:
Rihanna, A$AP Rocky - Modna.si

Ali je noseča Rihanna pravkar razkrila, katerega spola je njen drugi otrok?

Oboževalci se sprašujejo, ali je Rihanna pravkar dala velik namig o svojem drugem otroku z A$AP Rockyjem. 35-letna pevka je svojo drugo nosečnost naznanila na odru Super Bowla…