Domov » Moda & stil » TOP 6 modnih trendov za letošnji praznični december

TOP 6 modnih trendov za letošnji praznični december

Moda & stilPraznično
TOP 6 modnih trendov za letošnji praznični december
📷 Micah Gianneli / Instagram

Te zanima, kateri modni trendi bodo najlepše izgledali na letošnjih decembrskih zabavah?

Pinterest je nedavno razkril 6 najbolj priljubljenih modnih trendov za letošnje domače ali poslovne zabave. Če si ne želiš klasičnega prazničnega videza, potem beri naprej…

Puhaste jope

(Morning Lavender)

Iskanje udobnih, puhastih pletenin se je v zadnjem času na Pinterestu povečalo za 1400 odstotkov. Kar v bistvu pomeni, da lahko brez slabe vesti kupiš nekaj različnih in jih kombiniraš z bleščečimi topi/majicami.

Usnjeni uhani

(One Little Momma)

Ogromni bleščeči uhani bodo imeli vedno posebno mesto v naših srcih, vendar pa so tí lahkotni nadomestki zelo dobrodošla zamenjava.

Svileni in satenasti topi

(Micah Gianneli)

Te plapolajoče tkanine nudijo ravno pravšnjo mero sijaja, da se počutimo svečano, ne da bi izgledali pretirano svetleče. Dejstvo, da so svileni topi tudi izjemno udobni, pa je le še dodatni bonus.

Umetno perje

(Missguided)

Torej, za praznične zabave bi rada oblekla nekaj zabavnega. Umetno perje na robu krila ali pa z njim prekrita večerna torbica bodo vsakemu zimskemu stajlingu dodali zabaven pridih.

Svetleči kombinezoni

(Krity’s)

Skorajda že tradicionalna novoletna oprava. Ker je toplejši in bolj udoben od obleke, je kombinezon zelo pogosta izbira za večerne zabave. Nekaj bleščic (ali ogromno) na njem pa prav tako ne škodi, se strinjaš?

Pletena nagubana krila

(Dress Me Blog Me)

To udobno krilo izgleda odlično tako z bluzo kot tudi z ohlapnim (puli) puloverjem. Videz lahko narediš eleganten ali pa sproščen, odvisno od časa in lokacije praznične zabave.