fbpx

Tragično življenje Loni Willison: Od fitnes modela do brezdomke

Od razkošnih vil do življenja na ulici.

Za zunanji svet je živela ‘popolno življenje’. Poročena je bila z bogatim hollywoodskim zvezdnikom in krasila naslovnice fitnes revij.

A ni bilo tako, kot se je zdelo. Zdaj nekdanja manekenka kopalk Loni Willison (39) že več let živi na ulici z vozičkom, v katerem prevaža vse svoje imetje.

Po umazani ločitvi od igralca Baywatcha Jeremyja Jacksona pred osmimi leti, zlorabi drog in nasilja zaradi alkohola, je šlo njeno življenje samo še navzdol. Loni, ki je bila nekdaj prepoznavna po čudovitih, dolgih blond laseh, je zdaj povsem nerazpoznavna s kratkimi lasmi, ki si jih je sama postrigla, da bi imela mir na ulici in manjkajočimi zobmi.

Srce parajoče fotografije razkrivajo, kako žalostno je zdaj njeno življenje, potem ko je izgubila službo in dom, saj ni mogla več plačevati najemnine. Nekdanja manekenka v smeteh išče ostanke hrane, poleg tega pa se čim bolj umaže in ne umiva po več mesecev, da čim bolj smrdi, saj je ugotovila, da je le na tak način varna pred spolnimi zlorabami na ulici.

Pijani prepiri in domnevni napad

Ko sta se Loni in Jeremy leta 2012 poročila na kalifornijski plaži, oblečena v belo, je dvojec izgledal kot sanjski hollywoodski par.

Kalifornijčan Jeremy (42), je pri 11 letih zaslovel kot Hobie Buchanan, sin reševalca Davida Hasselhoffa – Mitcha, in je to vlogo igral do svojega 18. leta (odšel je leta 1999).

Prav tako Kalifornijčanka Loni je bila osupljiva manekenka, ki je krasila naslovnice številnih fitnes revij v miniaturnih športnih oblačilih in kopalkah.

Na rdeči preprogi sta Loni in Jeremy izgledala noro zaljubljena, ampak Jeremy, nekdanji otroški zvezdnik, je že imel zgodovino odvisnosti od drog, ki se je začela v času, ko je kot najstnik nastopal v Baywatchu.

Pri 19-ih letih je bil aretiran zaradi proizvodnje metamfetamina, zaradi posedovanja je preživel 90 dni v zaporu in bil petkrat na rehabilitaciji.

Čeprav sta od zunaj izgledala kot popoln par, je bila slika za zaprtimi vrati vse prej kot rožnata.

Zakon je bil poln prepirov, ki jih je spodbudila pijača, avgusta 2014 pa je bila na njun dom poklicana policija, potem ko je Jeremy domnevno napadel Loni.

Kasneje je trdila, da jo je davil in tepel, pri čemer je imela dve zlomljeni rebri, poškodovan vrat in praske na obrazu in telesu, vendar se je odločila, da ne bo vložila tožbe zoper njega.

Par se je razšel takoj po domnevnem napadu, ki ga je razkrila šele po tem, ko je njen bivši leto pozneje, leta 2015, vstopil v hišo Celebrity Big Brother.

Ampak to je kazalo na začetek Lonijinih težav z duševnim zdravjem, saj je šlo potem vse samo še navzdol. “Potrebovala sem več kot dva meseca, da sem si popolno opomogla,” je dejala. Doživela je živčni zlom, zaradi česar ni mogla več hoditi v službo. “Na koncu sem morala pustiti službo kot pomočnica plastičnega kirurga in nisem mogla trenirati ali skleniti kakšnega posla v manekenstvu.”

Na ulici je postala odvisna od kristalnega metamfetamina, zaradi katerega je začela izgubljati zobe, njeno psihično stanje pa se je še poslabšalo.

Za razliko od nje, pa je njen bivši mož povsem spremenil svoje življenje, saj se že leta ne drogira in je zdaj vodilna osebnost na fitnes sceni v LA-ju, kar dokazujejo mišičaste fotografije na njegovem Instagram profilu.

Ko so ga pred časom vprašali o stiski njegove nekdanje žene, tega ni hotel komentirati, njegova druga bivša Cindy Kovacs pa je igralca obsodila, ker ni hotel pomagati Loni po njunem razhodu leta 2014.

Za The Sun je povedala: “Res je žalostno, kar se je zgodilo Loni in nikoli ni dobila pomoči, ki jo potrebuje. Nič ni storil. Zanj ni bila nič vredna. Ni mu bilo mar. Bilo je grozljivo, boleče.”